Skip to main content

Myyntipäällikkö, GRENKE Jyväskylä


Etsitkö urallasi uusia myynnillisiä haasteita? Arvostatko kannustavaa työyhteisöä ja motivoivaa kannustinjärjestelmää? Hienoa! Tervetuloa osaksi kansainvälistä johtavaa leasingpalveluiden menestystarinaa luomaan uusia asiakkuuksia ja kasvua yhdessä! #letsgrowtogether

GRENKEN tarina sai alkunsa 40 vuotta sitten Baden-Badenissa, Saksassa. Nykypäivänä yhden miehen yritysideasta on kasvanut kansainvälinen yksi johtavista leasingpalveluiden tarjoajista Euroopassa. "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Grenke on Euroopan markkinajohtaja ja itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Organisaatio tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen helpottaakseen leasing-hankintoja. Grenken päätoimialana on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. Tänä päivänä Grenkellä on yli 120 toimipistettä 30 eri maassa. Suomessa Grenke on toiminut vuodesta 2008 lähtien ja toimii 60 osaajan voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä sekä Tampereella. Tutustu tarkemmin: www.grenke.fi

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme GRENKE Suomen organisaatioon Jyväskylän toimipisteeseen aktiivista Myyntipäällikköä! Asuinpaikkakuntasi olisi hyvä olla Jyväskylän alueella. Toiminta-alueesi kattaa Keski-Suomen, Pohjois- ja Etelä-Savon sekä Pohjois- ja Etelä Karjalan alueet.

Tehtävässä olet osa kuuden hengen valtakunnallista suoramyyntitiimiä ja vastaat uusasiakashankinnasta pk-yritysasiakaskentässä. Grenke toimii kahdessa eri myyntikanavassa (kanava- ja suoramyynti). 

Millaista osaajaa etsimme

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus myyntityöstä joko kuluttaja tai ratkaisumyynnistä B2B kentässä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja motivaatio myyntityötä kohtaan, sekä aito kiinnostus urapolulla kasvamisessa juuri Grenken tarinan mukana. Motivoidut työssäsi siitä, kun pääset keskustelemaan uusien kontaktien kanssa ja tarjoamaan ratkaisuja. Tehtävässä korostuvat erityisesti aktiivinen uusasiakashankinta pääsääntöisesti PK-yrityssektorille. Toimit tavoitteellisesti liidien rakentajana ja työskentelet systemaattisesti saavuttaaksesi asetetut myyntitavoitteet. Olet henkilönä itseohjautuva ja ratkaisukykyinen myynnin moniottelija. Hyödynnät eri kanavia monipuolisesti ja teet asiakastyötä tilanteeseen sopivalla tavalla; kontaktoit aktiivisesti sekä luot uusia kontakteja ja prospekteja Grenken toimivan mallin mukaisesti. Teet työtäsi niin puhelimitse, videon kautta kuin tapaat kasvokkain asiakkaita viikoittain. Luot erinomaisia asiakaskokemuksia ja suhteita pitkälle tulevaisuuteen. Lisäarvona katsomme, jos sinulla on jo käytössä sosiaalisen median kanavia tai kenties hyödyntäisit monikanavaisuutta Grenken palvelujen myynti ja markkinointityössä.

Toivomme ja arvostamme hakijalta

 Muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä, eduksi katsotaan kokemus B2B myynnistä.

 Tradenomin koulutusta tai muuta vastaavaa kaupallista koulutusta

 Innovatiivista liiketoimintalähtöistä ajattelua ja yrittäjähenkistä otetta kaikessa tekemisessä

 Tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa. Ymmärrät datan tärkeyden ja CRM käytön myyntityössä

 Matkustusvalmiutta alueellasi. Osallistut myös tarvittaessa messuille verkostoitumaan ja hyödynnät omaa verkostoasi myyntityössä.

Eduksi katsotaan englannin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle

Kansainvälisen organisaation ja monipuolisen myynnillisen työnkuvan kasvuyrityksessä. Grenken tärkeimpiin arvoihin kuuluvat luottamus, avoin kommunikointi ja yhdessä tekeminen. Grenkellä kuunnellaan ja tuetaan työntekijöitä sekä tarjotaan urapolkuja omien vahvuuksien mukaisesti. Voit itse määrittää työaikataulusi ja aikatauluttaa asiakastapaamiset ja toimistopäivät Jyväskylän toimipisteessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja kaiken tuen työssäsi menestymiseen. Kiinteän motivoivan kuukausipalkan lisäksi Grenkellä on kattavat muut henkilöstöedut, kuten vapaa täysautoetu, polkupyöräetu, laaja työterveyspalvelu, 2,5 päivän loma-ansainta heti työsuhteen alusta. Lisäksi Jyväskylän toimisto on muuttamassa moderneihin uusin tiloihin syksyn aikana. Kaiken tämän päälle organisaatiossa on käytössä toimivat bonusjärjestelmät niin kuukausi kuin vuositasolla.

Oletko valmis ottamaan uuden askeleen myyntiurallasi? Liity rohkeasti osaksi Leasingpalveluiden kasvutarinaa. Hae tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 15.9. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pikimmiten.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland yhteistyössä GRENKE Suomen kanssa. 

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla heräsi kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Rekrytointikonsulttiin Adeccolla ke 4.9, klo: 10-12, pe 6.9 klo: 10 -12 tai ke 11.9, klo: 14 -16.

Miia Tarvainen, Adecco [040 558 6523 tai [email protected]]

                                          Kiitos hakemuksestasi!



Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö, GRENKE Jyväskylä

Adecco Finland
Jyväskylä
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti