Skip to main content

Myyntipäällikkö Renoalle

Nyt haemme Renoalle myyntitiimin päällikköä. Suomen johtavan talotekniikan

palveluita tarjoavan organisaation myyntipäällikkönä autat suomalaiskoteja saneeraustarpeiden selvittämisessä ja varmistat näin, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Myyntipäällikkönä pääset rakentamaan ympärillesi menestyvän huipputiimin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta talotekniikasta, sillä tekemällä oppii ja me perehdytämme sinut huolella.

Sovit tähän hyvin, jos sinulta löytyy näitä:


✅ Kunnianhimoinen ja positiivinen luonteeltasi

✅ Tuloksellista kokemusta myynnistä/suoramyynnistä

✅ Viihdyt ihmisten parissa ja pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin

✅ Olet sinnikäs ja valmis laittamaan persoonasi peliin

✅ Osaat huomioida yksilöiden vahvuudet ja haluat, että ihmiset ympärilläsi onnistuvat

Tulet viettämään suurimman osan työpäivistäsi asiakkaidemme luona ja tuet omaa tiimiäsi päivittäisessä tekemisessä. Pääset rakentamaan toimivan huipputiimin ympärillesi ja tekemään kauppaa alueellasi. Hankit itse osan asiakaskäynneistäsi, mutta pääosin saat kalenteriisi tapaamiset asiakashankkijoidemme toimesta. Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen remonttipalveluihimme, myyntiin sekä myyntipäällikön rooliin. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilösi ja muut ympärilläsi olevat renoalaiset ovat tukenasi.

Työsi on liikkuvaa sorttia, joten toivottavasti viihdyt myös auton ratissa. Jos sinulla ei ole käytössäsi omaa autoa, se ei ole ongelma - tarjoamme tarvittaessa työauton käyttöösi.

Mikäs Renoa, kertoisitko lisää?


Tietysti! Olemme Suomen johtava pientaloille talotekniikan palveluita tarjoava organisaatio, joka työllistää yli 300 ammattilaista usealla eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on antanut työilmapiirillemme arvosanaksi 9/10 ja asiakastyytyväisyytemme on mitatusti 8,8/10.


Olemme toimineet LVIS-alalla jo lähes 20 vuotta, joiden aikana olemme toteuttaneet yli 50 000 laadukasta remonttia. Tänä päivänä teemme niitä noin 100 viikossa.


Toteutamme ammattitaidolla putkiremontit, viemärin sukitukset, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumppuasennukset omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin.


Renoan vakavarainen kasvu mahdollistaa myyjiemme menestyksen. Alan suurimmassa yrityksessä työskentely on valttikortti myyntikäynneillä, sillä monilla asiakkailla on etukäteen kokemusta ja hyvä kuva Renoasta.

Miksi minun kannattaa hakea töihin Renoalle?



Töihin on aina kiva lähteä, sillä pääset mukaan aidosti tsemppaavaan ja rentoon työporukkaan. Meillä ei ole keskinäistä kilpailuasetelmaa, vaan olemme samalla tärkeällä asialla ja puhallamme yhteen hiileen. Jokainen kauppa on kova juttu - myynnin WhatsApp-ryhmässä räjähtää aina, kun joku työkavereista tekee kaupan.


Renoalla et ehdi kyllästymään työhösi. Työpäiviesi aikana maisemat vaihtuvat, tapaat erilaisia ihmisiä ja näet erilaisia koteja. Ja mikä olisi mukavampaa kuin saada oma tiimi onnistumaan ja ihmiset loistamaan?


Palkitsemme parhaat onnistujat kuukausittain. Lisäksi pidämme vuosittain isompia myyntikisoja, joista on voitettu mm. koko tiimin matka Miamiin, 100 euron lahjakortteja, kylpyläviikonloppuja, AirPodeja ja Polarin kelloja jne. Hyvä meininki on meille tärkeää, ja siksi pääset osallistumaan työhyvinvointia edistäviin aktiviteetteihin sekä tapahtumiin sählyturnauksista rentoihin illanviettoihin ja hienoihin pukujuhliin.


Haluamme sinun oppivan jatkuvasti ja saavan tästä työstä itsellesi oikean ammatin. Tiivis perehdytys ei lopu ensimmäiseen kuukauteen, vaan esimerkiksi viisi vuotta talossa olleet osallistuvat yhä koulutuksiin.


Entäs se palkka? Palkkasi muodostuu kiinteästä osasta, omaan myyntiisi perustuvasta provisiosta sekä tiimisi myyntiin perustuvasta provisiosta. Tyypillisesti myyntipäälliköt ansaitsevat meillä 4000 - 7000 euroa kuussa. Pienessä tiimissä kokonaispalkan muodostumisessa isompi rooli on omalla myynnillä ja isommassa tiimissä isompi rooli on tiimisi myynnillä, luonnollisesti.


Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle myös työterveyshuollon, hammashoidon, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän sekä lukuisia alennuksia vaihtuvista tuotteista ja palveluista.

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin meidän pitkäaikaisen myyntipäällikön Tuomaksen kanssa? Hänelle voit soittaa numeroon 044 035 6807 ja kysyä mitä mieleesi tulee.

Hakemiseen liittyviin asioihin osaa parhaiten vastata meidän rekrytoija Markus Jääskeläinen - tavoitat hänet parhaiten soittamalla numeroon 044 524 9217.

Renoa Group vaikuttavuus

Renoa Group synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Renoa Group synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Renoa Group

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Renoa Group Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö Renoalle

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti