Skip to main content

Myyntipäällikkö, suunterveys

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme suunterveyden myyntipäällikköä. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ myyntipäällikkönä pitää sisällään?

Etsimme myyntipäällikköä suunterveyden tiimiin vastaamaan suunterveyden asiakashankinnan toteuttamisesta sekä yhteistyön koordinoinnista työterveyden ja suunterveyden välillä. Suunterveyden myyntipäällikkönä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä suunterveyden myynnissä muuan muassa työterveyshammashoito, vakuutusyhtiöyhteistyö ja julkisten sektorin asiakkuudet.

Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kontaktoinnista, joissa sovit tarvittavista jatkotoimenpiteistä. Työ pitää sisällään pääsääntöisesti uusasiakashankintaa, mutta myös nykyasiakkuuksien asiakkuuden hoitoa. Vaikka myyntityö ja asiakashankinta ovat itsenäistä työtä, saat tukea suunterveyden tiimiltä sekä myynnin verkostolta. Terveystalossa on noin kolmekymmentä suunterveyden toimipistettä aina Sodankylästä Helsinkiin. Meillä Terveystalossa toimimme yhden terveyden periaatteella, jossa suunterveys on osa kokonaisterveyttä ja päinvastoin. Potilaskeskeinen, ammattirajat ylittävä yhteistyö on meillä mahdollista: sisäisen lähettämisen mallimme tuo potilaan keskiöön ja edesauttaa terveysvaikutteista työtämme uudella tavalla.

Haettava myyntipäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen tehtävä. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävää voi tehdä osittain myös Turusta tai etänä. Työtehtäviin voi sisältyä myös matkustusta. Suunterveyden myyntipäällikkönä raportoit suunterveyden palvelujohtajalle.

Peruspalkka on arviolta 3000–3500 € kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosittain myyntitavoitteisiin perustuvaa bonuspalkkiota, kulloinkin voimassa olevan mallin mukaisesti.

Terveystalossa tulet työpaikkaan, jossa sekä hoidon laatu että potilaidemme ja ammattilaistemme hyvinvointi ovat aina etusijalla. Kaikki toimintamme rakentuu korkean lääketieteellisen laadun varaan. Noudatamme kansallisia hoitosuosituksia ja kehitämme lääketieteellistä laatua jatkuvasti. Yksityisen sektorin suunterveyden palvelumme kattavat kaikki hammaslääketieteen erikoisalat. Kehittämällä jatkuvasti toimintaamme varmistamme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyöräedun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja mielen hyvinvoinnin palveluita, kuten lyhytpsykoterapian.
- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun.
- Työn, joka jättää elämässäsi tilaa myös niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa mahdollistamalla etätyön. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
- Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
- Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa myyntikokemusta. Eduksesi katsomme erityisesti aikaisemman kokemuksen suunterveyden tai terveyspalveluiden myynnistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai suuhygienisti.

Olet ulospäinsuuntautunut, asiointi asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa ja haluat saada tuloksia aikaiseksi. Pystyt viestimään selkeästi ja asiakaslähtöisesti suomeksi ja englanniksi. Kykenet itsenäiseen myyntityöskentelyyn, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä asiakkuuksien hoidossa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 7.10.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään suunterveyden palvelujohtaja Matti Nurminen (+358400585694, [email protected]). Yhteydenotot ja tiedustelut puhelimitse:
- maanantaina 30.9.2024 klo 14-15.30 - tiistaina 1.10.2024 klo 11-12.30 - torstaina 3.10.2024 klo 11-12.30
Tervetuloa Terveystaloon!

Jätä hakemus: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/253926/create/?utm_source=molf...
Työpaikan osoite: Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.10.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 24.09.2024 12:50
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c349a76e-fe6b-4e14-9bc8-fedb3eb98bea

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö, suunterveys

Terveystalo
Helsinki
Turku
Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti