Skip to main content

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Pohjoinen Nuorisotyö, Malmin Nuorisotyöyksikkö

Työavain: KUVA-03-52-24
Haku Päättyy: 12.08.2024 klo 16:00
Palkka: 2785,34 €/kk
Palvelussuhde: 1.9.2024
Työpaikan osoite: Ala-Malmin tori 1, 00700

Etsimme Malmin nuorisotyöyksikköön innostunutta nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen.

Nuoriso-ohjaajana työskentelet Malmin nuorisotyöyksikössä Koillisluotissa, jossa tarjotaan yksilöllistä tukea, mielekästä vapaa-ajan toimintaa sekä pienryhmätoimintaa 12-15-vuotiaille nuorille. Malmin nuorisotyöyksikköön kuuluu Koillisluotsin lisäksi harrastustoiminta Operaatio Pulssi, Toivon Talo, Pukinmäen mopohalli, Malmin nuorisotalo, Tapanilan nuorisotalo ja Fallkullan kotieläintila. Koillisluotsissa tehtävän työn lisäksi osallistut Malmin nuorisotyöyksikön muuhunkin työhön (esim. osallisuustyöhön ja jalkautuvaan nuorisotyöhön sekä loma-aikoina Fallkullan kotieläintilan nuorisotyöhön).

Tehtävänäsi on luoda edellytyksiä nuorten toimijuudelle sekä tarttua alueellisiin ilmiöihin yhdessä kumppaneiden kanssa. Tarjoat tukea nuorille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan ja työskentelet nuorten kanssa yksilöllisesti, pienryhmissä ja verkostoissa. Nuoriso-ohjaajana huolehdit siitä, että nuorilla on mahdollisuuksia harrastaa omalla alueellaan ja vaikuttaa lähiympäristöönsä. Teet nuorisotyötä sekä fyysisissä että digitaalisissa toimintaympäristöissä ja hyödynnät tietoperustaisuutta sekä tuotat että jaat tietoa alueen nuorista.

Tehtävässäsi:
- ohjaat nuoria suunnitelmallisesti yksilötyössä ja pienryhmissä
- teet töitä nuorten verkostojen kanssa
- suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä nuorten kanssa
- tartut alueella oleviin nuorten ilmiöihin yhdessä kumppaneiden kanssa
- edistät nuorten vaikutusmahdollisuuksien ja osallisuuden toteutumista
- tuotat ja käytät tietoa nuorista ja heidän tarpeistaan
- luot kumppanuuksia, teet yhteistyötä ja edistät verkostojen ja oman työsi kautta nuorten hyvinvointia Koillisen alueella
- viestit monikanavaisesti ja yhdessä nuorten kanssa omasta toiminnasta.

Etsimme tähän mielenkiintoiseen ja tavoitteelliseen tehtävään nuoriso-ohjaajaa, jolla on intohimoa vaikuttaa nuorten hyvinvointiin ja halua tehdä laadukasta nuorisotyötä sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeasti muuttuvissa nuorten tilanteissa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi yhteisöpedagogi (AMK). Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä tunnistaa nuorten tilanteita ja tarpeita sekä etsiä yhdessä nuoren ja hänen verkostojensa kanssa ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä. Nuoriso-ohjaajana edistät yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksien toteutumista sekä kestävää kehitystä työssäsi. Sinulla on hallussasi erilaisia työkaluja ohjata ryhmää ja tehdä yksilötyötä. Eduksesi luemme kokemuksen nuorisotyöstä ja toiminnallisten menetelmien käytöstä.

Lisäksi arvostamme kokemusta pienryhmien ohjaamisesta, jalkautuvasta nuorisotyöstä sekä ympäristökasvatuksesta.

Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa saat käyttää ja kehittää osaamistasi joka päivä. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan pääset osaksi osaavaa työyhteisöämme. Lisäksi käytössäsi on Suomen suurimman kuntatyönantajan kattavat työsuhde-edut. Kaupungin työntekijänä voit hakea myös vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Haastattelut pidetään viikolla 34 ja niihin lähetetään kutsu sähköpostilla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tuleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Minna Sirviö
[email protected] (19.-25.7.)

Lisätietoa
https://nuorten.hel.fi/terveys-ja-hyvinvointi/tukea-ja-vetoapua/luotsi/koillisluotsi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti