Skip to main content

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lasten suojelun ammattilainen. Turvaamme  jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset tekee töitä lapsen oikeuksien edistämiseksi yli 100 maassa joka ikinen päivä, yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme ensimmäisten joukossa paikalla haastavimmissakin tilanteissa, siellä missä lasten eriarvoisuus on suurinta ja olosuhteet vaikeimmat. Jatkamme työtämme, kunnes meitä ei enää tarvita. Pelastakaa Lasten palvelutoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat kaksi lastenkotia, kolme erityislastenkotia ja kaksi perhekuntoutusyksikköä. Palvelutoiminnan tukena työskentelee Pelastakaa Lasten oma nuorisopsykiatri, kehittämispäällikkö sekä kokemusasiantuntijavanhempi. Palvelutoimintamme on ollut SHQS laaduntunnustuksen piirissä vuodesta 2012 alkaen. Haemme ohjaajaa lastenkoti Ritvalaan Vääksyyn määräaikaiseen sijaisuuteenLastenkoti Ritvala on 7-paikkainen lastenkoti luonnonkauniilla paikalla Vesijärven rannalla Vääksyssä. Asiakkaamme ovat 7–18-vuotiaita huostaanotettuja lapsia ja nuoria. Työtämme ohjaa yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen pohjautuva toimintakulttuuri, jonka olemme luoneet yhdessä lasten ja työryhmän kanssa. Meillä Ritvalassa on hyvä työilmapiiri ja kaikilla on tilaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Arvostamme Ritvalan yhteisössä avoimuutta, rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä sekä vastuullista yhdessä tekemisen meininkiä.Ohjaajana tehtävänäsi on edistää yhdessä ammattitaitoisen työryhmän kanssa lasten kokonaisvaltaisista hyvinvointia. Omaohjaajana luot kiintymyssuhdetta lapseen sekä työskentelet työparina lapsen perheen ja verkostojen kanssa. Koko työryhmämme perehdyttää sinua työhösi Ritvalassa. Tarjoamme työsi ja ammatillisen kehittymisesi tueksi:
kuukausittaiset työryhmäpäivät ja ryhmätyönohjaukset
säännölliset lasten- ja nuorisopsykiatrin konsultaatiot
monipuoliset sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet
tarvittavan lisäkoulutuksen
Pelastakaa Lasten- yhteisen arvopohjan sekä tuen työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen
kattavan sairaanhoitotasoisen työterveyshuollon Terveystalossa
Toivomme sinulta:
Sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa / loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan myös
arvostamme aikaisempaa lastensuojelutyön kokemusta sekä neuropsykiatrisia ja psykiatrisia erikoistumiskoulutuksia
kykyä yksilöllisen ja yhteisöllisen hoito- ja kasvatustyön suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen
hyviä vuorovaikutustaitoja
valmiutta tehdä iltapainotteista kolmivuorotyötä (jaksotyöaika 115 h/3 viikkoa, kokoaikainen)
valmiutta ajaa autoa
Tehtävä on määräaikainen työsuhde ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde päättyy 5.1.2025.Palkkaus määräytyy kokemuksesi perusteella Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Palkkaluokka tehtävässä on G24 (2665,28€ - 2960,74€). Opiskelijan palkkaluokka on G21 (2417,60 € -2729,52 €).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 29.9.2024Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8–15 Ritvalan lastenkodin johtaja Tuire Mikkonen-Kalpio p.040 7691764/ [email protected] turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.Tutustu järjestöömme osoitteessa www.pelastakaalapset.fi

Jätä hakemus: https://rekry.pelastakaalapset.fi/jobs/4980480-ohjaaja/applications/new?...
Työpaikan osoite: Joutsenkuja 25, 17200 Asikkala
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 29.09.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 16.09.2024 14:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 73ceef42-5b42-48e0-84b1-81e65b340b92

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti