Skip to main content

Ohjaaja, keikkatyö lastenkodissa

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lasten vastaanotto Oulunkylä

Työavain: SOTEPE-01-607-24
Haku Päättyy: 09.10.2024 klo 16:00
Palkka: 2469,51-2770,48 €/kk (100%)
Palvelussuhde: 10.10.2024 - 10.10.2025
Työpaikan osoite: Harjantekijäntie 2, 00640

Hei sinä sote-alan ammattilainen tai alalle juuri valmistuva. Kaipaako uratarinasi uusia uria vai etsitkö itsellesi sopivaa ja ammatillisesti haastavaa keikkatyötä muun työn tai opiskelun oheen?
Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä Lasten vastaanoton omaan sijaispooliin. Meiltä saat varmasti monipuolisen kosketuksen lastensuojelun työkenttään!

Haemme nyt ensimmäistä kertaa omaan sijaispooliimme keikkatyöntekijöitä, joilla on mahdollisuus tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia. Käytämme työvuorojen ilmoittamisessa Työviestipalvelua ja siten sinulla on hyvä mahdollisuus sovitella työkeikkoja joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sijaispoolimme on yhteinen Lasten vastaanoton Oulunkylän toimipisteen kolmelle eri osastolla. Punapirtin ja Sinipirtin asiakkaat ovat pääasiassa kouluikäisiä 7-12-vuotiaita lapsia. Keltapirtissä voidaan hoitaa myös pieniä, alle kouluikäisiä lapsia. Kaikki osastomme toimivat Oulunkylän perhekuntoutuskeskuksessa, viihtyisissä ja toimintaan erinomaisesti soveltuvissa tiloissa.

Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja lapset pääsääntöisesti kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastaamme lapsen kokonaisvaltaisesta huolenpidosta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä tavoitteiden mukaisesta työskentelystä. Lyhytaikaisena sijaisena työskentelet yhdessä vakituisen henkilöstömme rinnalla ja olet osaltasi turvaamassa sujuvaa arkea.

Lasten yksilöllisestä perushoidosta huolehtimisen lisäksi vastaat yhdessä vuorossa olevien työtovereiden kanssa koko lapsiryhmän ohjauksesta. Vastaat osaltasi myös työn asianmukaisesta dokumentoinnista Apottiin. Lyhytaikaiset sijaisemme eivät toteuta lääkehoitoa eivätkä tee rajoitustoimenpiteitä koskevia päätöksiä.

Mikä parasta, meillä ohjaajat voivat keskittyä aidosti hoito- ja kasvatustyöhön, sillä kodinhoidollisia tehtäviä vuoroihin jää vähän. Niistä toiminnoista vastaa meillä oman ammattialansa edustajat. Lähiesihenkilöiden, työkavereiden sekä toimivien rakenteiden tuki omaan työhön ovat yksikkömme vahvuus. Keikkalaisena sinut myös perehdytetään meillä tehtävään työhön! Työ Lasten vastaanotossa on mielenkiintoisen vaihtelevaa - haastavien elämäntilanteiden keskellä läsnä on myös toivo!

Sijaisen kuukausipalkka kokopäivätyöstä vaihtelee koulutustasosta riippuen 2469,51-2770,48 €/kk. Keikkatyön tuntipalkka lasketaan kuukausipalkasta.

Rekrytoinnin sujuvuuden varmistamiseksi meillä on haastatteluajat jo sovittuna. Toteutamme haastattelut seuraavina ajankohtina: ti 24.9 klo 14 - 15.30, ti 8.10 klo 14-15.30 ja ti 29.10 klo 14-15.30. Haastattelut alkavat jo rekrytoinnin aikana - laitathan siis rohkeasti hakemuksesi tulemaan!

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sote-alan AMK-asteen koulutus, esimerkiksi sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto kuten sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja tai yhteisöpedagogi AMK. Tai vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Huomioimme haussa em. koulutuksien osalta ne opiskelijat, joilla on opintopisteitä vähintään 140, suositus on, että opintojen tulee olla loppuvaiheessa.

Lisäksi huomioimme haussa toisen asteen koulutuksen omaavat hakijat, kuten lähihoitajat. Toisen asteen tutkinnon tulee olla suoritettu kokonaisuudessaan.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin, englannin tain muun kielen kielitaidosta on tehtävässä hyötyä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- kokemuksen sijaishuollosta tai lastensuojelusta
- kokemusta 0-12-vuotiaiden lasten kanssa työskentelystä
- hyvät vuorovaikutustaidot
- kykyä kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja heidän perheitään arvostavasti ja sensitiivisesti
- rohkeutta ottaa vaikeitakin asioita puheeksi
- toimintakykyä äkillisesti ja ennakoimattomasti muuttuvissa tilanteissa
- huumorintajua, elämänmyönteisyyttä ja kykyä toimia osana työryhmää
- valmiutta oppia ja kehittyä omassa ammatillisuudessaan

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Lastenkodin johtaja Karoliina Härkönen
p. 09 310 52565, [email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille/toissa-meilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti