Skip to main content

Ohjaaja, Mäntsälän kehitysvammaisten asumisyksikkö

Tule ohjaajaksi kehitysvammaisten ryhmäkotiin, jossa Sinua odottaa osaava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä ihanat asiakkaat.

Tehtävä sijoittuu Mäntsälän asumispalveluiden ryhmäkotiin. 

Ryhmäkodin ohjaajan työt ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Ohjaajan tehtäviin kuuluu ohjata, tukea ja avustaa asukkaita heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Ohjaustyö suunnitellaan yhteistyössä muun työryhmän kanssa, mutta työtä tehdään kuitenkin itsenäisesti. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös asiakastyön kirjaaminen ja yhteistyö asiakkaan moniammatillisen verkoston kanssa. Työhön sisältyy ruokahuoltoon ja hygienianhoitoon liittyviä avustustehtäviä, sekä siistimistä. Kotikolossa työskennellään 2-vuorotyössä.

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan perustutkinto, lähihoitaja
  • Arvostamme ahkeruutta ja yhteistyötaitoja, sekä sitä, että vaikka työ otetaankin vakavasti, saa sitä tehdessä olla toisinaan hauskaakin! 
  • Tehtävän hoitaminen edellyttää ensiapuvalmiutta, voimassa olevia lääkelupia, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Lisätiietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 1.12.2024. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2712,62 e/kk. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Kysy rohkeasti lisätiedot esihenkilö Heidi Jefimoff, puh. 040 304 7297, [email protected].

Hakuaika päättyy 10.10.2024 klo 14.00.

Hakuaika alkaa: 26.09.2024 13:00Hakuaika päättyy: 10.10.2024 14:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti