Skip to main content

Ohjaaja, Mummun ja vaarin tupa Turun alue

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

SOS-Lapsikylä hakee kohtaamispaikkatoimintaan

OHJAAJAA

tuntityöhön, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2025 saakka.

Tietoa tehtävästä

Etsimme tuntityöntekijää Turun alueen tuville. Mummun ja vaarin tupa on matalan kynnyksen kohtaamispaikka lapsiperheille ja vapaaehtoisille ikäihmisille. Tupatoimintaa järjestetään arki-iltaisin klo 16.00 ja 20.00 välillä.

Työiltoja on keskimäärin neljä-viisi iltaa kuukaudessa, työaika vaihdellen 12h-25h/kk.

Tupia on Kaarinassa, Turussa Pansiossa ja Lausteella sekä Raision keskustassa. Ohjaaja työskentelee sovitulla tuvalla ja saatamme satunnaisesti tarvita myös sijaista muille tuville.

Työhön sisältyy perheiden kohtaamista ja vapaaehtoisten ohjaamista, tupaillan valmistelua sekä tilojen siistimistä. Koska lämmin ruoka on keskeinen osa tupailtaa, tehtävään sisältyy tarvittaessa myös ruoan valmistusta. Lisäksi ohjaaja osallistuu tupien suunnitteluun työtiimin kanssa. Tuvalla työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme ohjaajalta tehtävään sopivaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutusta, mutta työ sopii myös alan opiskelijalle. Lisäksi toivomme kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Kokemus vapaaehtoistoimijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Hakemamme ohjaaja on ennakkoluuloton, itseohjautuva, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja osaa toimia myös monikulttuurisessa toimintaympäristössä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän SOS-Lapsikylän yleishyödyllisen työn parissa. Jos elämäntilanteeseesi sopii iltapainotteinen tuntityö ja olet kiinnostunut työstä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa järjestössä, hae meille töihin! Voit tutustua Mummun ja vaarin tupa -toimintaan lisää täällä: https://www.sos-lapsikyla.fi/lahella/mummun-ja-vaarin-tupa/

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa ehkäisevän työ koordinaattori Piia Halla, p. 044 4938 588 (ke 4.9. klo 9.30-11.00, to 5.9. klo 12-13 tai ma 9.9. klo 14-15) tai laittamalla viestiä [email protected]. Hae tehtävää 15.9.2024 mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=542. Hakulomake löytyy sivun alaosasta.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti myös hakuajalla, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! Toivomme hakijan voivan aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa [www.sos-lapsikyla.fi](http://www.sos-lapsikyla.fi/)ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa [www.sos-childrensvillages.org](http://www.sos-childrensvillages.org/).

Jätä hakemus: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=542&jbi...
Työpaikan osoite: Sepänkatu 3, 20700 Turku
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 27.08.2024 09:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3943f532-3cc8-47e7-a5b5-ab73d856034f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Mummun ja vaarin tupa Turun alue

SOS-Lapsikylä
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti