Skip to main content

Ohjaaja, Toimintakeskus Jalasjärvi

Etsimme vakituiseen toimeen Jalasjärven toimintakeskukseen ohjaajaa, joka tekee työtään asiakkaidemme osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta tukien ja on valmis kehittämään ja luomaan uudenlaista sisälältöä asiakkaittemme työ- ja päivätoimintaan.

Tervetuloa töihin Vammaispalveluihin!

Etsimme 04.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen toimeen Jalasjärven toimintakeskukseen ohjaajaa, joka näkee aikuiset asiakkaamme yksilöllisesti, tekee työtään asiakkaidemme osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta tukien ja on valmis kehittämään, etsimään sekä luomaan uudenlaista sisältöä asiakkaidemme työ- ja päivätoimintaan yhdessä tiiminsä kanssa.

Yksikkö on Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen vammaispalveluiden päiväaikaisen toiminnan yksikkö Jalasjärven keskustan läheisyydessä, päiväkodin kanssa samassa pihapiirissä. Yksikkö tarjoaa toimintakykyä ylläpitävää työ- ja päivätoimintaa aikuisille erityisen tuen asiakkaille. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä, hyvinvointia, osallisuutta ja sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä on tukea asiakkaidemme arjen hallintaa ja tuoda mielekästä sisältöä heidän arkipäiviinsä.

Tällä hetkellä Jalasjärven toimintakeskuksen arjessa painottuvat paljon kierrätys- ja luonnonmateriaalien käyttö sekä päivittäinen ulkoilu. Toimintakeskuksessa tarjotaan aikuisille erityisen tuen asiakkaille päivätoimintaa, jossa järjestetään toimintakykyä ylläpitävää ja osallisuutta lisäävää toimintaa. Työtoiminnassa on tarjolla kädentaitoja niin puu- kuin tekstiilityössä, alihankintaa, luovaa työtä sekä avotyön tukemista.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti erityisen tuen asiakkaita ja he tarvitsevat toiminnoissaan tukea ja ohjausta. Vuorovaikutuksessa käytämme sanallisen viestinnän lisäksi puhetta tukevia korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Yksikössämme kohdataan asiakas aina yksilölliset tarpeet huomioiden, päivissä on ajoittain haasteita mutta meillä saa myös hassutella ja pitää hauskaa asiakkaiden kanssa.

Työ erityistä tukea tarvitsevien kanssa on vastuullista - Jalasjärven toimintakeskuksessa tiimisi on kuitenkin aina tukenasi! Perehdytyksen työhösi sinulle antavat vastaava ohjaaja sekä Toimintakeskuksessa työskentelevät tiimiläisesi. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu asiakkaita osallistava ohjaaminen ja toiminnan suunnittelu. Työssä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja ylläpito yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Ohjaajan tehtävänä on osallistua myös toiminnan ja työn kehittämiseen, organisointiin ja verkostoyhteistyöhön. Asiakastyön kirjaamiseen meillä on käytössämme SosiaaliLifecare.

Odotamme sinulta positiivista ja rohkeaa asennetta, ideointikykyä ja halua kehittää tulevaisuuden toimintaa. Lisäksi odotamme tunnollista asennetta työhön sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä ohjaustyötä. Edellytämme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja muutosten hallintakykyä. Työaika on arkena pääsääntöisesti klo 07:00 - 17:00 välillä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016 1 §) tai muu soveltuva koulutus

Otamme huomioon myös oppisopimusopiskeluun halukkaat hakijat, tällöin työsuhde on määräaikainen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 11.10.2024 klo. 09:00 - 16:00 välillä Jalasjärven Viikerissä (Puskantie 2 61600 Jalasjärvi).

Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

"Palvellen parasta -vierelläsi kun tarvitset."

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja, Susanna Ala-Opas

046-8511924 arkisin 08:00 - 15:00

[email protected]

Vastuuyksikköjohtaja Ritva-Liisa Riskumäki-Mäenpää

044-5502267 arkisin 08:00 - 15:00

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti