Skip to main content

Ohjaaja, VillaKapteeni

Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa.

Ohjaaja, tule meille työkaveriksi luomaan nuorille hyvää arkea!

 VillaKapteenissa asuu 16 ympärivuorokautista vahvaa tukea ja ohjausta tarvitsevia aikuisia kehitysvammaisia ja autismikirjoon kuuluvia henkilöitä. Lisäksi VillaKapteenissa tarjotaan tuetun asumisen palveluita kahdeksalle asiakkaalle.

Tutustu toimintaamme lisää nettisivullamme: www.hoivatie.fi .

Meillä tuet, ohjaat ja autat asiakkaitamme päivittäisissä arjen toiminnoissa sekä heille itselleen tärkeiden asioiden toteuttamisessa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen sekä osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Sovellat autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten henkilökohtaista viikko- ja päiväohjelmaa, strukturointia ja visualisointia, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaatiota.

Tarjoamme:
- laadukkaan työnohjauksen
- monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana
- koulutusmyönteisen organisaation sekä lisäksi mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin
- mukavan, osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen
- hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (Epassi Flex 250€/v)
- työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin
- merkkipäivämuistamiset
- kattavan työterveyshuollon
- työsuhdepyöräedun

Edellytämme:
- sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa
- vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- reipasta ja itsenäistä työotetta
- valmiutta kolmivuorotyöhön
- hygieniapassia

Arvostamme kokemusta autismityöstä tai työskentelystä erityisryhmien asumisessa sekä kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Olemme iloisia, jos sinulla on työkokemusta erityisryhmien parissa työskentelystä. Mutta ei hätää, jos et ole ehtinyt sitä hankkia. Meillä voit kouluttautua ja kasvaa ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko?
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hennaliisa Suomi p. 0504352046, [email protected].

 Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Tarkastamme valituilta sote-ammattikortin ja julkiTerhikki/julkiSuosikki-rekisterin kautta heidän pätevyytensä.

Miksi Hoivatie?

Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti