Skip to main content

Ohjelmistoautomaation kehittäjä

Digian MOST Digital -yksikkö on kansainvälisesti toimiva uuden ajan digitalisaatioyksikkömme, joka auttaa asiakkaitaan uudistamaan toimintamallejaan digitalisaation ja robotiikan avulla. Etsimme nyt innovatiiviseen joukkoomme Python-ohjelmistokielen hyvin tuntevaa, jo jonkin verran kokemusta kerryttänyttä kehittäjää AI-automaatioalustamme (OIVA-alusta) kehitystiimiin.

Työ sisältää monipuolisia kehitystehtäviä OIVA-alustan kehittämisen parissa. Tehtäviin sisältyvät alustan ominaisuuksien määrittely, suunnittelu, toteutus sekä ylläpito, sisältäen esim. 

  • Uusien pilvipalvelukomponenttien lisääminen
  • Back-end-palveluiden kehittäminen
  • Rajapintojen ja tietokantojen kehittäminen
  • Front-end-koodin kehittäminen
  • AI-Automaatioratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon osallistuminen OIVA-alustaa koskevilta osin.

Ohjelmistoautomaation kehittäjän työ on joustavaa ja itsenäistä. Odotamme kehittäjältämmeongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Annettujen aikarajojen puitteissa toimiminen on sinulle luontevaa ja pidät vaihtelevuudesta työssäsi. Arjessa tukena toimii OIVA-kehitystiimi, mutta teet tiivistä yhteistyötä myös muiden Digialaisten sekä tarvittaessa asiakkaiden kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat työssä välttämättömät.

Näemme tekoälyn merkityksen kasvavan tulevaisuuden työkaluna. Arvostamme kiinnostusta tekoälyyn ja suurten kielimallien soveltamiseen, sekä halua oppia ja kehittyä tällä nopeasti muuttuvalla alalla. Digian AI-automaatiopalvelu tuotetaan kokonaisuudessaan Azure-pilvestä.

Etsimällämme henkilöllä on: 

  • 1-3 vuoden verran soveltuvaa työkokemusta
  • Python-ohjelmointikielen vahva osaaminen
  • Azure DevOps -kokemusta ja osaamista
  • Kokemusta ja osaamista tietokantojen ja rajapintojen parissa toimimisesta
  • Kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa, tekoälyä ja automatisaatiota kohtaan 
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito 

Arvostamme osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista: 

  • Azure Pipelines
  • Python (FastAPI, SQLAlchemy) 
  • SQL-tietokannat 
  • MS Azure, sisältäen myös Azure AI 
  • Docker 
  • Typescript & React
  • Git & GitHub 

Voit työskennellä Digian toimipisteissä mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Oulussa; tiimimme toimii virtuaalisesti ympäri Suomen. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta kokoonnumme säännöllisesti tapaamaan toisiamme myös kasvokkain.

Digialla tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja mahdollisuuden työskennellä innostavan ja motivoivan tiimin kanssa, josta löytyy rautaista asiantuntemusta ja apua kaikkiin tilanteisiin. Meillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee.  

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Hakuaika päättyy 27.10.2024! Älä kuitenkaan odota sinne saakka, sillä käsittelemme hakemuksia koko ajan ja etenemme sopivien hakijoiden kohdalla jo ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä [email protected]. Odotamme jo sinua!

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Digia vaikuttavuus

Digia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Digia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Digia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Digia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjelmistoautomaation kehittäjä

Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Lahti
Oulu
Rauma
Rovaniemi
Tampere
Turku
Vaasa
Vakituinen

Julkaistu 04.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti