Skip to main content

Ohjelmistokehittäjä

Haemme OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Rexelin ohjelmistokehitystiimissä avautui paikka kehittäjälle, jolla on kokemusta liiketoimintajärjestelmien kehityksestä useammalta vuodelta. Vahvistamme kehitystiimiä, jotta voimme paremmin tukea liiketoiminnan kehitystä. Koodaaminen tulee olemaan tehtävän keskiössä ja tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta Mainframe-ympäristöstä. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen sähköisen liiketoiminnan prosessien sekä integraatioympäristöjen parissa toimimisesta. 

Pääset tehtävässä mukaan liiketoiminnan kehityshankkeisiin ja ylläpitotehtäviin, mahdollistamaan liiketoimintaratkaisujen toimituksen eri teknologioita hyödyntäen.

Saat vastuullesi nimettyjen järjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävät, joista vastaat yhdessä sisäisen ohjelmistokehitystiimin kanssa. Tiimissä on tällä hetkellä kolme ohjelmistokehittäjää ja yksi koodaava sovellusarkkitehti. Et jää asioiden kanssa yksin, sillä tukenasi on tiimin lisäksi vahva joukko alalla pitkään toimineita asiantuntijoita palvelutuotannon puolelta.

Käytössämme on hybridityömalli ja työskentelypaikat sekä Hyvinkäällä että Helsingissä, virallinen työskentelypiste määräytyy valitun hakijan mukaan, mutta pystythän tarvittaessa työskentelemään molemmissa toimipisteissä. Työsuhde-etuina mainittakoon mm.

  • Uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomailla
  • Koulutusmahdollisuuksia
  • Hyvä työterveyshuolto
  • Työturvallisuus ja työergonomia
  • Liikunta- ja hyvinvointietuus sekä lounas- ja puhelinetuus
  • Työsuhdesähköpyörä
  • Liukuva työaika + hybridi

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja osaamista Cobolista, Mainframe ympäristöstä, JCL:stä, MQ:sta sekä DB2/SQL:stä.

Haemme tehtävään ennen kaikkea oikeaa tyyppiä, henkilöä, jolla on kiinnostusta Mainframe ympäristöä kohtaan. Olet ratkaisuhenkinen, tarkka ja analyyttinen, mutta myös hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu.

Tunnistitko itsesi? Lämpimästi tervetuloa hakeutumaan tehtävään! Rekrytointiprosessiimme kuuluvat kyky- ja persoonallisuustestit. Hakuaika päättyy 10.8.2024. Haastattelut ja valinnan tulemme suorittamaan elokuun aikana.

Odotamme innolla myös soittoasi. Lisätietoja tehtävästä saa puhelimitse viikoilla 29-31 torstaisin klo 9-11 Tietohallintojohtaja Kari Nieminen +358 10 5093 331 ja viikolla 32 ti 6.8. klo 13:00 - 16:00 ja ke 7.8. klo 13:00 – 16:00 aikana, Järjestelmäpäällikkö Jussi Saarinen +358 10 509 3332

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjelmistokehittäjä

Hyvinkää
Helsinki
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 23.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti