Skip to main content

Ohjelmistokehityksen projektipäällikkö

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Autamme asiakkaitamme siirtymään fossiilivapaaseen liikkumiseen. Rakennamme luotettavia, aikaa ja käyttöä kestäviä, älykkäitä järjestelmäratkaisuja sähköisen liikenteen kaikkiin tarpeisiin. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun yhdistettynä lujaan ammattitaitoon ja oikeisiin teknologiavalintoihin.

Kaikki yhden oven avauksella.
www.plugit.fi

Etsimme nyt Tampereelle

OHJELMISTOKEHITYKSEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä roolissa vastaat Plugitin sisäisten ohjelmistokehitysprojektien sekä muutamien asiakastoimitusprojektien läpiviennistä sekä kehityksestä. Jaat projektit yhdessä toisen projektipäällikön kanssa, joten sparripari omien projektiesi läpivientiin löytyy läheltä. Osallistut aktiivisesti projektitiimien viikoittaisiin palavereihin ja johdat retrot sekä projektien viikkopalaverit ammattitaitoisella otteella. Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja raportoit projektien etenemisestä aktiivisesti eri sidosryhmille. Hands-on tekemiseenkin pääset kiinni mm. testausten, koulutusten ja dokumentoinnin saralla. Tehtävään on kaavailtu jatkossa liittyvän mahdollisesti esihenkilötyötä, joten olisi mahtavaa, jos sinulla on siihen liittyen luontaista kiinnostusta tai vaikka jopa aikaisempaa kokemusta.

Ketä etsimme?

Jotta onnistut tehtävässä, tulee sinulla olla kokemusta ohjelmistokehitysalalta; joko esimerkiksi projektipäällikön, tuoteomistajan tai ohjelmistokehittäjän roolista. Jonkin projektihallintatyökalun, kuten esimerkiksi Jiran tulisi olla sinulla hyvin hallussa ja olet kartalla myös Agile- metodeista ohjelmistokehityksessä. Softatiimin työkielenämme on englanti, mutta tehtävä edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa, sillä sidosryhmien ja muun organisaation kanssa kommunikoidaan suomeksi. Näiden lisäksi odotamme kykyä toimia jatkuvasti kehittyvässä kasvuympäristössä, jossa riittää vauhtia ja tilanteet voivat muuttua nopeallakin tempolla. Hyvät kommunikointi-, ongelmanratkaisu-, ja organisointitaidot ovat myös tehtävässä suoriutumisen osalta merkityksellisiä.

Miksi Plugit?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Sinulle on tarjolla monipuolinen työnkuva, jossa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä kohti vihreämpää liikkennettä. Tampereen keskustan toimistomme on vimpan päälle viihtyisä ja sinne rinnallesi saat ammattitaitoisen ja rennon työporukan, jonka kanssa usein viihdytäänkin myös työajan ulkopuolella. Saat työhösi modernit työkalut, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon sisältäen hammashoitoa sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Halutessasi voit kurvailla katuja myös työsuhdefillarilla.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Plugit Finlandista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 20.10 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana ja Keppi Oy:ltä:

Johanna, p. 040 733 0840 ja Tina, puh.050 4657 404

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti