Skip to main content

Omavalmentaja, Tampere

Haemme Pirkanmaan hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalveluiden työllisyystiimiin omavalmentajan viransijaisuuteen (aloitus mahdollisimman pian - 29.8.2025). Toimipiste sijaitsee Tampereella.

Työllisyystiimissä teemme rajapintatyötä yhdessä työllisyys- ja TE-palveluiden kanssa. Vastaamme kuntouttavan työtoiminnan prosesseista, monialaisen työllistymissuunnitelmien ja aktivointiasuunnitelmien laatimisesta yhdessä työllisyyden hoidon edustajien kanssa. Työmme on monipuolista verkostotyöskentelyä toisten viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa. Tehtäviämme mm. ovat asiakkaiden ohjaaminen oikeiden palveluiden piiriin esim. kuntouttava työtoiminta, eläkeselvittely, muut sosiaalipalvelut. Koordinoimme asiakkaidemme palveluita sekä seuraamme heidän tilanteidensa edistymistä.

Tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvoinnin edistäminen, sosiaalisen tuen ja palvelujen tarpeeseen vastaava suunnitelmallinen ja monialainen asiakas- ja asiantuntijatyö sekä työskentelyn vaikutusten seuranta ja arviointi. Näissä tehtävissä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä empaattista, aktiivista ja innovatiivista työotetta.

Työikäisten sosiaalityön ja -ohjauksen palvelujen työskentelytavat ovat muutoksessa. Edellytämme sinulta kehittämismyönteistä asennetta sekä kiinnostusta kokeilla ja juurruttaa uusia työmuotoja. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta verkostotyöstä, monialaisesta sosiaalityöstä sekä tietoteknistä ja digitaalista osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa elämäntilanteissa olevien aikuisten tukena. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme sekä omaa osaamistamme. Meillä koetaan tärkeänä työntekijöiden perehdytykseen panostamisen. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä sekä sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
Eduksi katsomme kokemuksen työllisyyden hoidosta sekä sen käyttämien järjestelmien ja palveluiden sekä tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemuksen ja aikaisemman työkokemuksen.

Työaika on kokoaikatyö ja koeaika on enintään kuusi kuukautta. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä johtavalta sosiaalityöntekijältä Vesa Silvennoiselta virka-aikana p. 040 806 2300 tai sähköpostitse: [email protected].

Hae mukaan sykkeeseen ja laita hakemuksesi kuntarekryn kautta.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3943-24/fi_FI
Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Vesa Silvennoinen p. 040 806 2300 (virka-aikana), [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3 579,45 €/kk.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 29.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 12:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0a0f0aaa-9a2e-4ebe-8f2e-0670fa699bc5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti