Skip to main content

Omistajanvaihdosasiantuntija

ProAgria Etelä-Pohjanmaa on monipuolinen maatalouden ja maaseutuun liittyvien elinkeinojen kehittäjä ja palveluntarjoaja. Meillä on noin 85 asiantuntijan laaja-alainen osaajajoukko, päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella. Teemme yhteistyötä koko Suomen kattavan ProAgrian asiantuntijaverkoston kanssa. ProAgria on joustava työnantaja, meillä tehdään töitä hyvässä porukassa ja toisia kannustaen. Lue lisää https://etela-pohjanmaa.proagria.fi.


Haemme nyt tiimityötaitoista ja vastuullista

OMISTAJANVAIHDOSASIANTUNTIJAA


Vastaat kokonaisvaltaisesti tilojen omistajanvaihdosprojekteista. Työhön sisältyy muun muassa tiloihin tutustumista ja perehtymistä, tarvittavien tietojen selvittelyä, arvonmäärityksiä ja verotusseuraamusten selvittämistä, asiakasyhteydenpitoa ja -tapaamisia sekä tarvittavien asiakirjojen laadintaa. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, jossa tehdään myös tiivistä yhteistyötä muiden omistajanvaihdosasiantuntijoiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Olet jo valmis ammattilainen tai haluat tulla hyväksi omistajanvaihdosasiantuntijaksi. Tehtävässä on hyötyä laaja-alaisesta osaamisesta niin taloudesta, lainsäädännöstä, verotuksesta kuin rahoituksesta. Halu ja kyky oppia uutta on tehtävässä myös tärkeää. Olet oma-aloitteinen, hallitset kokonaisuuksia ja olet kiinnostunut myös yksityiskohdista. Kestät myös epävarmuutta ja stressiä. Pidät tiimityöskentelystä, osaat tarvittaessa kysyä neuvoa ja autat mielelläsi muita.

Arvostamme

  • soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. agrologi, agronomi, tradenomi, KTM tai muu vastaava)
  • tehtävää tukevaa työkokemusta (jostakin/ joistakin) seuraavista osa-alueista: kiinteistönvälitys ja -arviointi, maatilojen talousasiat, kirjanpito ja verotus, rahoitusasiat, kiinteistö- ja sopimuslainsäädäntö, perhe- ja perintöoikeus
  • LKV-tutkintoa tai kiinnostusta suorittaa se
  • asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja

Aiempi kokemus omistajanvaihdosasioista, sukupolvenvaihdoksista sekä maa- ja metsätalouden ja -tilojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen asiantuntijaroolin, hienon mahdollisuuden kehittää osaamistaan osana asiantuntijaverkostoamme sekä joustavan ja rennon työyhteisön.

Hakuprosessia hoitaa Seasons HR Management Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 6.11.2024.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti