Skip to main content

Operaattori alueelliseen turvavalvomoon, Hamina

Haemme Haminassa sijaitsevassa palvelinkeskuksessa toimivaan alueelliseen turvavalvomoon (Area Security Operations Center) yhtä (1) uutta työntekijää kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tämä kansainvälinen kohde tarjoaa mielenkiintoisen ja uniikin ympäristön oppia ja kokea uusia työtehtäviä. Olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalvelu, positiivinen asenne ja sitoutuminen työtä kohtaan.

Alueellinen turvavalvomo vastaa niin paikallisesti, kuin Keski-Eurooppa & Itä-Pohjoismaat -alueella sijaitsevien palvelinkeskusten valvonnasta ja toimii tärkeänä yhteyspisteenä fyysiseen turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tärkeänä osana päivittäistä toimintaa on kommunikointi asiakkaan, tämän edustajien, sekä muiden sidosryhmien kanssa englanniksi. Area Security Operations Center (ASOC) on jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus, jossa työtehtävien muutokset eivät ole vieras ilmiö.

Tehtävässä toimit osana turvavalvomon tiimiä, jonka yhteinen tavoite on turvata asiakkaan henkilöstöä ja omaisuutta. Operaattorina olet vastuussa mm. hälytys-, video- ja kulunvalvonnasta erilaisten järjestelmien avulla. Tarjoamme sinulle laajan koulutuksen tehtävään ja kouluttajien toteuttaman koulutusjakson jälkeen sinulla on aina kollegoiden, sekä paikalla olevan lähiesihenkilön tuki.

Työpaikalla vallitsee ystävällinen auttamisen kulttuuri. Henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää. Etsimme siis joukkoomme lisää henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopivia, ystävällisiä tiimipelaajia. Tiimimme on erittäin tiivis, mutta samalla hyvin rento ja ystävällinen. Meillä työt tehdään kunnolla, unohtamatta kuitenkaan sitä, että töissä kuuluu myös olla hauskaa!

Työ on vuorotyötä ja sitä toteutetaan pääosin 12 tunnin työvuoroissa.

Mitä odotamme sinulta

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta, sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyys ovat myös oleellisia tässä tehtävässä.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa. Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä -mukaanlukien myös yö- ja viikonloppuvuoroja.

Eduksi katsomme

- Hyvää tietoteknistä osaamista
- Aikaisemman työkokemuksen turvavalvomotehtävistä
- Voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa koulutamme sinut
- Google Workspace -ympäristön hallitsemisen (esim. Gmail, Docs, Sheet, Meet)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tehtävien palkkaus on vartiointialan TES taso IV + tehtäväkohtainen lisä (61,20&#128/kk). Vartiointialan työehtosopimuksen löydät täältä: https://www.pam.fi/tes/vartiointialan-tyoehtosopimus/

Tarjoamme sinulle

Työympäristön, jossa on mahdollisuus edetä uralla, sekä kehittyä ammatillisesti. Useat kohteemme työntekijät ovat edenneet kohteen sisällä erilaisiin erikois- ja esihenkilötehtäviin. Monimuotoisen asiakkuuden ansiosta kohteessamme avautuu useasti uusia työtehtäviä, joihin valikoituu monesti jo kohteessa työskenteleviä taitajia.

Kattavat työterveyspalvelut joihin kuuluu peruspalveluiden lisäksi myös: Fysioterapeutin, työterveyspsykologin sekä tiettyjen erikoissairaanhoidon spesialistien palveluita.

Kohteen sisäisen kuukausittaisen bonusjärjestelmän, joka palkitsee henkilöstä hyvistä työsuorituksista.

Ensiapu-, työturvallisuus- ja muut tarvittavat koulutukset työn suorittamiseksi. Koulutamme sinulle tarvittaessa myös vartijakortin.

Näin haet tehtävään

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.09.2024 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja pidämme osan haastatteluista jo hakuaikana.

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.

Jätä hakemus: https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1802&jbid=15
Työpaikan osoite: Hamina, 49400 Hamina
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 23.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.09.2024 09:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 96c2bdb0-8d2e-47cf-b283-3d160ea6b9ce

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Avarn Security vaikuttavuus

Avarn Security synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Avarn Security synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Avarn Security

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Avarn Security Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Operaattori alueelliseen turvavalvomoon, Hamina

Avarn Security Oy
Hamina
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti