Skip to main content

Opiskeluhuollon psykologin sijaisuus, Kuhmo

Hei psykologi tai opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija! Etsitkö merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä oppimiseen? Tule työskentelemään kanssamme lasten ja nuorten parhaaksi!

Haemme psykologin sijaista opiskeluhuollonpalveluihin esi-, perus- ja toiselle asteelle Kuhmon toimipisteeseen. Kainuun hyvinvointialueella on yhteensä 14 psykologia opiskeluhuollossa, jotka työskentelevät esi- ja perusopetuksessa sekä toisella asteella. Ammattitaitoisessa tiimissämme on monipuolista osaamista, mutta kaipaamme juuri sinun panostasi vahvistamaan joukkoamme.

Opiskeluhuollon psykologi on koulu- ja oppilaitosyhteisössä lapsille ja nuorille tuttu ja turvallinen mielenterveyden, vuorovaikutuksen ja oppimisen asiantuntija.

Opiskeluhuollon psykologin sijaisena:

- tehtäväalueenasi on esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen opiskeluhuollon opiskelijat

- tuet opiskelua ja koulunkäyntiä

- annat opiskelijoille oppimiseen ja hyvinvointiin liittyvää tukea sekä vahvistat opiskelijoiden sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia

- teet oppimiseen liittyviä tutkimuksia

- keskeinen tehtäväsi on aktiivisesti osallistua kouluyhteisön kehittämistyöhön ja tehdä ennaltaehkäisevää yhteisöllistä työtä oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Työskentelyalueessasi on huomioitu lain mukainen mitoitus, enintään 780 opiskelijaa Kuhmon alueella.

Kainuun hyvinvointialue on joustava työnantaja. Työn tueksi tarjoamme sinulle osittaisen etätyömahdollisuuden, perehdytyksen ja ryhmätyönohjauksen. Työuran alussa olevalle psykologille tarjoamme kollegiaalista tukea ja ohjausta. Kokeneemmalle psykologille tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää jo kertynyttä kokemusta ja kehittää osaamistasi. Työssä jaksamistasi tuemme henkilöstöeduin; käytössämme on e-passi sekä polkupyöräetu. Lisäksi osaamisen kehittämiseen kannustamme tarjoamalla sinulle hyvät koulutusmahdollisuudet.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen palvelussuhteeseen voidaan palkata myös tällä hetkellä epäpätevä, opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Arvostamme joustavuutta sekä kokemusta ja osaamista lasten, nuorten, perheiden sekä kouluyhteisöjen parissa työskentelystä.

Työsuhde on määräaikainen 1.1.-30.6.2025, mutta voi mahdollisesti jatkua 1.7.2025 alkaen. Työ alkaa 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta. Palkkaus on Kainuun hva:n vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian ja jätät hakemuksesi Kuntarekryssä 15.11.2024 klo 15:00 mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista. Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Palveluyksikköpäällikkö Reetta-Kaisa Laurila, puh 040 670 5545, [email protected]. Yhteydenotot ajalla 23.10.-6.11.2024 ja 12.-15.11.2024.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opiskeluhuollon psykologin sijaisuus, Kuhmo

88900 Kuhmo
Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 22.10.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti