Skip to main content

Osa-aikainen HR-assistentti

Morjens! Oletko alanvaihtaja tai vaikka HR-alan opintoja viimeistelevä opiskelija, ja haluaisit päästä aitiopaikalle opettelemaan henkilöstöpalvelualan moninaisia kiemuroita?

Meillä olisi nyt loistava paikka tarjolla! Meillä on toimistoja 3 ympäri Suomea ja ollaan omasta mielestämme ihan parhaita työkavereita ja huippu hyvällä huumorintajulla varustettuja tyyppejä. Mitä me kyllä ollaankin. Tervetuloa! Nyt etsimme innokasta HR-kollegaa osa-aikaiseen työhön Helsinkiin.

JWD:llä asiakaskunta koostuu paljolti rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan saralla toimivista yrityksistä. Meillä on vahva tahtotila olla alalla suunnannäyttäjä sille, miten näitä hommia voidaan ihmisläheisellä ja rehellisellä kulmalla tehdä ja kehittää.

HR-assistentin työ pitää sisällään koko HR-prosessin työvaiheet, alkaen työpaikkailmoitusten laatimisesta, työnhakijoiden seulomisesta ja haastattelemisista, aina työsopimuksen tekemiseen ja työntekijöiden perehdyttämiseen. HR-prosessiin liittyy paljon muitakin erilaisia työvaiheita, joten tämä on hyvä mahdollisuus hankkia lisäoppia ja kokemusta HR- työstä käytännössä koko työsuhteen elinkaaren hallinnan osalta. Opit työssä myös käyttämään monipuolisesti HR-/ rekrytointijärjestelmää (Likeit), josta on varmasti hyötyä tulevalla urallasi.

Toivomme, että sinulta löytyy vahvaa kommunikointitaitoa ja ongelmanratkaisukykyä, aitoa intohimoa HR-työtä kohtaan, tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, valmiutta tiimityöhön ja palveluhenkisyyttä. Meille kaikista tärkein asiakas on työntekijä, ja sen ympärille palvelulaatumme painottuu. Kokemus vastaavasta työstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, jos sinulta löytyy aitoa innostusta HR- ja rekrytointityötä kohtaan.

Työskentely erilaisilla tietokoneohjelmilla, kuten MS Office ohjelmilla, on toivottavasti sinulle entuudestaan tuttua. Työssä katsotaan eduksi, jos sinulla on sujuva suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tämän lisäksi olemme panostamassa some-mainontaan, joten mikäli se maailma on Sinulle entuudestaan tuttu, siitä on tässä työssä apua.

Töitä on tarjolla noin kahtena päivänä viikossa, mutta tunteja voi olla mahdollisesti myöhemmin tiedossa enemmänkin. Helsingissä sinun tukenasi toimii muu ammattitaitoinen tiimi. Kollegoita löytyy myös Tampereelta ja Oulusta, joiden kanssa yhteistyö tapahtuu pääsääntöisesti erilaisin etäyhteyksin, mutta välillä myös yhteistapaamisten merkeissä.

Vaikka töissä on kivaa, pitää elämässä olla muutakin. Siksi haluamme omalta osaltamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen joustavasti ja näin tukea työntekijöitämme elämän eri tilanteissa. Vuosittaisella liikuntaedulla kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen ja palauttavaan vapaa-aikaan.

Työpaikasta saa soittaa ja kysyä lisätietoja, Karon tavoittaa numerosta 040 166 3747. Voit myös jättää hakemuksen linkin kautta tai sähköpostilla [email protected] .

Kerrothan hakemuksessasi kattavasti itsestäsi ja miksi uskot olevasi oikea ihminen tähän työhön. Mikäli sinulla on kokemusta, josta koet olevan hyötyä työssä, arvostamme jos saat asiaa avattua jo hakemuskirjeessä tai puhelimitse. Näin saamme parhaan mahdollisen kuvan sekä osaamisestasi, että sinusta ihmisenä - meille aito ja persoonallinen hakemus on arvokkaampi kuin pelkkä CV.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Jätä hakemus: http://jwd.likeit.fi/apply/27767564
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 02.10.2024 17:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: aeefc555-ab8c-4ae6-b94f-16afe1824a28

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen HR-assistentti

JWD Palvelut Oy
Espoo
Helsinki
Hyvinkää
10210 Inkoo
Järvenpää
Karkkila
02700 Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Lohja
Mäntsälä
01900 Nurmijärvi
07170 Pornainen
02570 Siuntio
Tuusula
Vantaa
03400 Vihti
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 02.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti