Skip to main content

Osastonlääkäri, Geriatrian poliklinikka

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Geriatrian poliklinikka

Työavain: SOTEPE-03-578-24
Haku Päättyy: 24.09.2024 klo 16:00
Palkka: LS-mukainen
Palvelussuhde: 1.11.2024
Työpaikan osoite: Sturenkatu 8 2 krs, , 00510, Helsinki

Helsingin sairaalan geriatrian poliklinikka hakee geriatria tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäriä osastonlääkärin virkaan 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös erikoistumiskoulutuksen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan haussa.


Geriatrian poliklinikka toimii Sturenkadulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työmme painottuu muistisairauksien diagnostiikaan ja hoitoon. Kokonaisvaltainen geriatrinen arviointi on toimintaotteemme. Työkavereinasi on geriatreja ja erikoistuvia lääkäreitä, sairaanhoitajia, muistikoordinaattoreita sekä fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykologi, osastosihteeri ja puheterapeutteja.
Konsultaatiomahdollisuudet neurologian, geropsykiatrian ja radiologian kanssa ovat joustavat ja tiiviit. Kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät. Monella erikoislääkäreillämme on muistisairauksien erityispätevyys. Meillä voit edistää omaa muistisairauksien erityispätevyyskoulutustasi 6 kk ajalta.

Geriatrian poliklinikalla työsi on pääsääntöisesti lähityötä sisältäen potilasvastaanottoja, konsultaatioita, muistikoordinaattorien työparina toimimista, sekä erikoistuvien lääkärien ohjausta. Työ kokonaisuudessaan edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Perehdytämme sinut hyvin työhösi.

Meitä on poliklinikallamme yli 40 tekijää ja yhdessä laajan verkostomme kautta toteutamme hyvää ja vaikuttavaa hoitoa iäkkäille . Työilmapiirimme on hyvä ja kannustava. Sitä heijastelee saamaamme asiakaspalautte v. 2024; NPS-lukumme 86 (315 vastaajaa). Toimimme läheisessä yhteistyössä terveysasemien, kotihoidon lääkäreiden, sairaalaosastojen, Helsingin kotihoidon ja palvelukeskusten sekä alan järjestöjen ja tutkimusta tekevien tahojen kanssa.
Tule mukaan! Ota yhteyttä! Kerromme lisää!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee esittää lain sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki

Sopimusala
LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
ylilääkäri Marja-Liisa Laakkonen,
[email protected] tai
050 4021697 arkisin klo 15- 16.

apulaisylilääkäri Anna von Nandelstadh
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti