Skip to main content

Erikoislääkäri Psykiatria Mielialahäiriöpoliklinikka

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja merkityksellinen työ HUS Psykiatrian Länsi-Uudenmaan linjalla, merellisessä ja idyllisessä Tammisaaressa? Oletko moniammatillisessa potilastyössä viihtyvä ja kehittämistehtävistä kiinnostunut psykiatrian erikoislääkäri tai psykiatriaan erikoistuva lääkäri? Haluatko olla mukana muokkaamassa alueellisen linjamme toimintaa entistäkin monipuolisemmaksi ja potilaslähtöisemmäksi

Haemme vakituista osastonlääkäriä HUS Psykiatrian Länsi-Uudenmaan linjalle Raaseporiin 1.11.2024 alkaen. Työskentelet ensisijaisesti Raaseporin mielialahäiriöpoliklinikalla, osana sen moniammatillista ja osaavaa tiimiä: pienellä alueella jaamme kuitenkin potilashoitoon liittyviä tehtäviä joustavasti ja tarpeenmukaisesti, itse kunkin mielenkiinnon kohteita ja erityisosaamisalueita mahdollisuuksien mukaan huomioiden.   Mielialahäiriöpoliklinikan lisäksi alueen psykiatrisia potilaita palvelevat Raaseporin mielenterveyskeskuksessa sijaitsevat akuuttipsykiatrian poliklinikka ja tehostetun avohoidon yksikkö sekä geropsykiatrian- ja psykoosipoliklinikat. Avohoidon tukena toimivat linjan Lohjan sairaalassa sijaitseva 24-paikkainen suljettu osasto, Psykiatriakeskuksessa sijaitseva (niin ikään suljettu) ruotsinkielinen osasto, sekä aivan ”nurkan takana”, Raaseporin mielenterveyskeskuksessa, toimiva 8-paikkainen avo-osasto. 

Mielialahäiriöpoliklinikan osastonlääkärinä olet keskeinen osa potilaan hoitoketjua ja moniammatillista hoitotiimiä. Vastaat omalta osaltasi potilaiden hoidon suunnittelusta sekä toteutuksesta yhdessä osaavan ja motivoituneen henkilökunnan ja kollegoiden kanssa. Psykiatrian erikoislääkärinä osallistut myös linjalla työskentelevien erikoistuvien lääkäreiden lähiohjaukseen sekä linjamme psykiatristen avohoidon palvelujen kehittämiseen yhteistyössä kollegojen ja moniammatillisen työryhmän kanssa. Ajankohtaisena kehittämiskohteena linjallamme on mm. näyttöön perustuvia hoitoja kaikille potilasryhmille tarjoavien osaamistiimien toiminnan vakiinnuttaminen ja sujuvoittaminen sekä linjan oman hospitalistin osaamisen valjastaminen koko alueen potilaiden parhaaksi.

Länsi-Uudenmaan linjalla ”ihmisen kokoisen” talon ja paikkakunnan edut yhdistyvät suuren työnantajan tarjoamiin mahdollisuuksiin: ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet ovat hyvät ja koulutustarjotin osana yliopistosairaalaa laaja. Työilmapiiri meillä on hyvä ja työntekijöistä pidetään huolta. Toimiva moniammatillinen, yksikkö- ja kuntarajat ylittävä, yhteistyö ja yhteishenki luovat vankan perustan työssä viihtymiselle.  Yhdessä kehitämme toimintaa jatkuvasti potilaiden hoidon parhaaksi ja panostamme siihen, että pystyisimme keskittymään nimenomaan psykiatrin työhön.

Työhön ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta halutessasi voit hankkia lisätienestiä Lohjan psykiatrian päivystysringissä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja pääkaupunkiseudulta tuleville talo tarjoaa ilmaisen edestakaisen bussikuljetuksen. Paikkakunnalta löytyy edullisia vuokra-asuntoja ja myös etätyömahdollisuutta hyödynnetään aktiivisesti työntekijän toiveita ja tarpeita kuunnellen.  

Hae meille hakuajan loppuun 20.9.2024 mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. 

Sijaisuudessa voi toimia myös psykiatriaan erikoistuva lääkäri ja/tai psykiatriasta kiinnostunut lääkäri.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Suomea äidinkielenään puhuville kaksikielinen työympäristö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kohentaa kielitaitoaan; kouluruotsilla ja positiivisella asenteella pärjää mainiosti (kielitaitoluokka IIA/II). Halukkaille järjestetään kielikylvyn oheen myös ruotsin kielen opetusta. 

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Terveisin linjajohtaja, ylilääkäri Leena Rehnberg-Laiho, 050 427 7744, [email protected], ylilääkäri Kai Tenhunen, 050 427 3741, [email protected] ja ylilääkäri Mari Honkasalo, 050 427 5297, [email protected] 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Psykiatrian ammattilaiset tutkimme ja hoidamme mielenterveyshäiriöitä sekä psykiatrisia sairauksia HUSissa. Erikoisalojamme ovat esimerkiksi nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosisairaudet sekä oikeuspsykiatria, neuropsykiatria ja kehitysvammalääketiede, riippuvuuspsykiatria ja geropsykiatria. Vastaamme työnjakosopimusten mukaisesti myös eräiden erityisryhmien tutkimuksesta ja hoidosta. Näitä ovat esim. syömishäiriöt, sukupuoli-identiteetin tutkimukset, työkyvyn tutkimukset, unihäiriöt ja traumapsykiatria. Avohoidon yksikkömme ja vuodeosastomme sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella. Kehitysvammapsykiatrian osastomme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

Hae ennen 20.09.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Lääkärit
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoislääkäri Psykiatria Mielialahäiriöpoliklinikka

HUS
Raasepori
Uusimaa
Vakituinen, Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti