Skip to main content

Osastonsihteerin sijaisuus NordLab Kokkola

NordLab hoitaa laboratoriopalvelut valtaosalle pohjoissuomalaisista osana julkista terveydenhoitoa. Meillä on noin 80 toimipistettä Perhosta Utsjoelle. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja sujuvan palvelun.

NordLab työllistää noin 750 laboratorioalan ammattilaista. Teemme merkittävää työtämme toinen toistamme tukien. Haluamme, että työntekijämme voivat innostua työstään, kehittyä siinä ja voida hyvin. Meillä sekä asiakas että työntekijä ovat tärkeitä.

Haemme nyt Kokkolaan osastonsihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluu NordLab Kokkolan laboratoriossa monipuoliset toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät mm. laskujen asiatarkistaminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä vastausten tallentaminen tietojärjestelmiin.

Tehtävään kelpoisuusehtona on soveltuva perustutkinto, ammattikorkeakoulutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Arvostamme hakijassa hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus terveydenhuollon sihteerin tehtävistä.

Meille on tärkeää, että kaikki työkaverimme ovat asiakaspalveluhenkisiä tiimipelaajia.
Onnistuminen tehtävässä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa Kokkolaan, jossa on aitoa vanhan merikaupungin tunnelmaa ja monipuoliset kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet!

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 621875) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Osastonsihteeri/Kokkola".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Yhteystietomme

Anu Niemi-Himanka p. 040 7378 938

Tietoa organisaatiosta

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.

Sijainti
Mariankatu 16-20
67200 Kokkola

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastonsihteeri

Kokkola
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti