Skip to main content

Osastonylilääkäri, Kuntoutuspalvelut

ERITYISEN TUEN ASIANTUNTIJAPALVELUIDEN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA, Kuntoutuksen palvelualue, Seinäjoki

Tervetuloa osaksi moniammatillista kuntoutuksen osaajien joukkoa. Täytämme uutta osastonylilääkärin virkaa erityisen tuen asiantuntijapalveluissa. Ensisijaisena tehtävänä virassa on polikliininen työskentely yksikössä yhdessä yksikön ylilääkärin kanssa, mutta tehtävään on mahdollista sisällyttää myös virkaan valittavan toiveiden mukaan myös muita yksikön tai palvelualueen tehtäviä. Joustavat työaikaratkaisut ovat virassa mahdollisia.

Erityisen tuen asiantuntijapalvelut on kehitysvammalääketieteen erityistason yksikkö, joka toimii hyvinvointialueen moderneissa tiloissa Eskoon alueella. Erityisen tuen asiantuntijayksikkö tuottaa moniammatillisia diagnostisia ja kuntoutuksellisia arviointipalveluita kehitysvammaisuuteen liittyviin asioihin. Asiantuntijayksikön työryhmissä mukana olevia ammattiryhmiä ovat lääkäri, psykologi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, puheterapeutti, musiikkiterapeutti, sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, sairaanhoitaja sekä suunnittelija. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus lähteä kehittymään kehitysvammalääketieteen osaajaksi kokeneiden kollegoiden ja ammattitaitoisen työryhmän tuella.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on erikoislääkärin tutkinto soveltuvalta erikoisalalta (yleislääketiede, neurologia, lastenneurologi, psykiatria, lastenpsykiatria, lastentaudit tai muu soveltuva erikoisala). Haussa voidaan ottaa huomioon myös erikoistuva lääkäri, jonka opinnot ovat loppuvaiheessa, jolloin virka voidaan täyttää määräaikaisena valmistumiseen saakka. Arvostamme kehitysvammalääketieteen ja kuntoutuksen kokemusta, mutta nämä eivät ole välttämättömiä edellytyksiä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka kokemuksesta ja tehtävänkuvasta riippuen 6931,44-7642,30€. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/584718/fi_FI
Yhteystiedot: Palvelualuejohtaja Aki Vainionpää
puh. 050 474 4636
[email protected]

Ylilääkäri Juha Leppälä
puh. 050 474 6897
Työpaikan osoite:
Palkkaus: HYVTES + LS
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 25.10.2024 11:00
Ilmoitus jätetty: 04.10.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bd2e1b51-5ddb-4043-89f4-b2977a6da09e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti