Skip to main content

Ostaja Valmet Technologies Oy:lle Jyväskylään

Ostaja Valmet Technologies Oy:lle Jyväskylään

Haemme asiakkaallemme Valmetille OSTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Organisaatiossa ollaan siirtymässä kategoriamaiseen toimintamalliin ja muutoksen aikana yritys tarvitsee lisäresursseja avustamaan ja tukemaan kategoriaostajia.

Työtehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan kannalta keskeisten toimintojen sujuvuuden varmistaminen kuten toimitusvarmuus ja reklamaatioiden käsittelyyn liittyvät tehtävät. Tehtävänäsi on varmistaa muutostilanteessa, että kaikki prosessit viedään aikataulussa ja laadukkaasti loppuun asti.

Työhön kuuluu sekä itsenäistä että eri sidosryhmien kanssa työskentelyä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme, että sinulta löytyy kaupallisen tai teknisen alan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto. Tehtävä sopii myös opiskelijalle.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta vahvaa järjestelmäosaamista ja valmiuksia oppia uusia järjestelmiä nopeasti. Työssä käytät järjestelmiä kuten Infor LN, Valcon, Salesforce, Power BI ja MS-Office.

Toimintaympäristön kansainvälisyyden vuoksi vaadimme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Aikaisempi työkokemus ostajan työstä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työtehtävään ja valmis oppimaan uutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja työsuhteen kestoksi arvioidaan puoli vuotta. Ostajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi.

Valmetilla pääset työskentelemään nopeatempoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa pääset kehittämään itseäsi. Ostajalla on tärkeä rooli niin paikallisesti kuin myös osana Valmetin globaalia hankintayhteisöä.

Valmet Technologies Oy

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Automaatiojärjestelmillämme ja virtauksensäätöratkaisuillamme palvelemme vielä laajempaa prosessiteollisuuden asiakaskuntaa.

Yli 19 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Yhtiöllä on yli 220 vuoden teollinen historia ja vahva näyttö jatkuvasta parantamisesta ja uudistumisesta. Valmetin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 5,5 miljardia euroa.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta 28.7.2024 mennessä.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Aleksi Arjakka puh. 0400 278 937 / [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tea Heinola, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostaja Valmet Technologies Oy:lle Jyväskylään

Adecco
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti