Skip to main content

Ostoinsinööri, ABB Oy Large Motors & Generators, Helsinki

Oletko kiinnostunut osto- ja hankintatehtävistä teollisuusympäristössä? Etsimme asiakkaallemme ABB:lle ostoinsinööriä monipuolisiin tehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen. Mikäli sinulla on vastaavista tehtävistä aiempaa kokemusta ja haluat päästä työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa, hae paikkaa pian – etenemme heti heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävänkuvaus

Ostoinsinöörinä tulet olemaan tärkeässä roolissa osana hankintatiimiä ja tekemään yhteistyötä suunnitteluosaston ja Synchronous Machines -tuotannon kanssa teknisesti ainutlaatuisten moottoreiden ja generaattoreiden hankinnassa. Roolissasi tuet liiketoimintaa tarjoamalla asiaankuuluvaa markkinatietoa ja varmistamalla, että kaikki ostotoimet ovat linjassa yrityksen käytäntöjen ja menettelytapojen kanssa.

Tarjoamme

  • Erinomaiset kasvumahdollisuudet
  • Hybridityömahdollisuuden

Työtehtävät

  • Teknisten määritelmien selventäminen yhdessä suunnittelun ja toimitusketjun kanssa
  • Materiaalien hankinta vaadittujen teknisten määritelmien, hinnan, toimitusaikataulun ja -ehtojen mukaisesti
  • Ostotilausten käynnistäminen ostoehdotusten mukaisesti ja vakiomenettelyjä noudattaen
  • Toimittajien suorituskyvyn valvonta (oikea-aikainen toimitus, laatu, lead-aika) ja suorituskykyongelmien ratkaiseminen
  • Toimittajien tilausten yhdenmukaistaminen asiakkaiden vaatimusten kanssa sisällön, laadun, toimituksen, kestävyyden ja hinnan suhteen

Etsimme

  • Soveltuva koulutustausta (kaupallinen tai tekninen)
  • Kokemusta teollisuuden tai teknisen alan toimihenkilötehtävistä (valkokaulus), esim. kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
  • Sujuva suomen kielen taito ja hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito
    Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ostotehtävistä ja SAPista.

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Yhteistyökykyinen
  • Ratkaisukeskeinen
  • Vastuuntuntoinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

ABB:n Large Motors and Generators -divisioona kehittää ja valmistaa moottoreita ja generaattoreita kaikille teollisuudenaloille ja kaikkiin sovelluksiin maailmanlaajuisesti. Large Motors and Generators -divisioona Suomessa panostaa vahvasti korkean hyötysuhteen moottoreiden ja generaattoreiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevassa tehtaassa kehitetään ja valmistetaan muun muassa korkeajännitemoottoreita, dieselgeneraattoreita ja kestomagneettimoottoreita. Tehdas työllistää noin 900 henkilöä. Maailmanlaajuisesti ABB:n moottori- ja generaattoriliiketoiminta työllistää noin 10 000 henkeä 21 tehtaassa 7 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostoinsinööri, ABB Oy Large Motors & Generators, Helsinki

ABB Oy, Large Motors & Generators
Helsinki
Hybridityö, Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti