Skip to main content

Pääsuunnittelija, tehdas- ja putkistosuunnittelu

Etsimme Rejlersille pääsuunnittelijaa tehdas- ja putkistosuunnitteluun vakituiseen työsuhteeseen johtamaan suunnittelutiimiä projekteissa. Työskentely on mahdollista kaikilla toimipaikkakunnillamme Suomessa.

Teollisuuden toimialamme työllistää noin 600 asiantuntijaa ympäri Suomea - tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavia ratkaisuja kokonaisvaltaisten projektitoimitusten sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluiden muodossa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Rejlersillä on vahvaa suunnittelu- ja projektiosaamista useilta teollisuuden toimialoilta, kuten kemian-, paperi-, sellu-, kaivos-, konepaja-, elintarvike- ja lääketeollisuudesta sekä energiantuotannosta. Koneiden, laitteiden, tehtaiden ja laitosten suunnittelu sekä tuotekehitys ovat myös vahvoja osaamisalueitamme. Tämän mahdollistavat yli 100 tehdassuunnittelun huippuammattilaistamme sekä noin 90 kone- ja laitesuunnittelijaamme. Toimitamme asiakkaillemme parasta mahdollista suunnittelu- ja projektiosaamistamme aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun sekä asennusvalvontaan. Voit tutustua esimerkkeihin asiakasprojekteistamme täällä.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tiimillämme on vahvaa osaamista teollisuuden tehdas- ja putkistosuunnittelusta monipuolisissa projektitoimituksissa ja suunnittelu- ja asiantuntijahankkeissa. Toimimme asiantuntijana layout-, putkisto-, teräsrakenne-, hoitotaso- ja säiliösuunnittelussa sekä putkistojen jännitysanalyyseissä. Asiantuntijamme auttavat myös täysin uuden tuotantolaitoksen ensimmäisessä ideoinnissa tai nykyisen tuotantoteknologian modernisoinnissa.

Pääsuunnittelijan tehtävässä pääset laajentamaan ja haastamaan osaamistasi mielenkiintoisten EPCM-projektien eri vaiheissa teollisuuden tehdas- ja putkistosuunnittelun parissa. Koordinoit ja ohjaat laitossuunnittelutiimiä, tarkistat laaditut suunnitelmat sekä vastaat raportoinnista projektinjohdolle. Pääsuunnittelijana sinulla on päävastuu suunnitteluprojektien kaikkien osa-alueiden koordinoinnista ja hallinnasta. Lisäksi toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä disipliinien välisessä yhteistyössä ja tuot esiin kehitysideoita niin asiakkaan kuin oman tiimisi toimintaan.

Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään asiakastarpeen sekä henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

"Rejlersillä vallitsee oppimisen ilmapiiri, jossa on tilaa kehittyä." -Sampo, tehdassuunnittelu

Lue lisää Rejlersin putkistosuunnittelun tiimin arjesta blogistamme: https://www.rejlers.fi/blogit/teollisuuden-tehdassuunnittelussa-saa-kasv....

Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus teollisuuden putkisto- ja laitossuunnittelusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta putkistosuunnittelun johtamisesta. Olet ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen, eteenpäin katsova, energinen ja ratkaisukeskeinen johtaja. Ymmärrät osallistavan työskentelyotteen tärkeyden, toimit avoimesti ja kannustat muita yhteistyöhön. Raportoit sujuvasti ja säännöllisesti tuloksista sekä liiketoimintaan mahdollisesti liittyvistä haasteista.

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri / DI)
-osaamista vähintään yhdestä laitossuunnitteluohjelmasta (PDS / SP3D / E3D / Plant 3D / Cadmatic)
-kokemusta projektiympäristössä toimimisesta eri projektin vaiheissa (FEL 1-3, EPCM)
-soveltuvuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
-hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-matkustusvalmiutta Pohjoismaissa

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Kilpailukykyinen palkkaus

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Instagram, Facebook).

Jätä hakemus: https://career.rejlers.fi/fi/jobs/4697704-paasuunnittelija-tehdas-ja-put...
Yhteystiedot: Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 11.8.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Plant Tero Rakkolainen, +358 40 031 1738, [email protected]. Lomakauden vuoksi soittoajat viikolla 32: 5.-9.8. klo 8-10 välillä.
Työpaikan osoite: 01530 Vantaa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.07.2024 16:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 76becd2d-a04c-49cc-8ef7-76768c13928b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pääsuunnittelija, tehdas- ja putkistosuunnittelu

Rejlers Finland Oy
Vantaa
Tampere
Turku
Porvoo
Kotka
Kouvola
Lappeenranta
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti