Skip to main content

Päiväkodin johtaja

Haemme päiväkodin johtajaa Touhula Yli- Maariaan, Turkuun

Teemme sisäisiä johtajajärjestelyjä Turun Touhula-päiväkodeissa ja haemme siksi seuraajaa Yli-Maarian johtajan siirtyessä toiseen Turun Touhulaan. Meillä on päiväkodissa neljä lapsiryhmää. Jokainen lapsiryhmä retkeilee viikoittain. Retkillä harjoitellaan kaveritaitoja, tutkitaan luonnon monimuotoisuutta sekä opetellaan liikennesääntöjä. Hyödynnämme säännöllisesti myös läheisen kirjaston palveluita ja luemme lapsille päivittäin. Vierailemme myös usein myös läheisessä leikkipuistossa sekä hiekkakentillä pelailemassa. Teemme yhteistyötä lähistöllä sijaitsevan hoivakodin kanssa ja käymme piristämässä senioreita lauluin ja kortein.

Aktiivinen, leikkisä ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa päiväkodin monipuolista pedagogista toimintaa, jossa otetaan huomioon lasten yksilölliset kiinnostuksen kohteet ja tarpeet. Syli ja halaukset ovat aina lapsen saatavilla. Tunteiden näyttäminen on sallittua ja harjoittelemme päivittäin tunnetaitoja sekä toisten huomioonottamista. Kiinnitämme erityistä huomiota lasten matemaattisten havainnointitaitojen ja leikkitaitojen tukemiseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä huoltajien kanssa ja huoltajilla on mahdollisuus osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Kokoonnumme huoltajien kanssa aamukahville kuukausittain. Päivittäisten kohtaamisten tukena viestinnässä hyödynnetään TouGo-sovellusta, jonka kautta hoituvat niin hoitovaraukset sekä viestit. Jaamme TouGon kautta myös valokuvia perheille.

Työyhteisömme kuvailee itseään innostavaksi ja leikkisäksi. Uskallamme heittäytyä mukaan lasten leikkeihin ja päiväkodissamme vallitsee lämmin yhteishenki. Kokoonnumme kuukausittain yhteiseen lauluhetkeen ja henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa aktiivisesti toiminnallisia teatteriesityksiä ja teemajuhlia. Meillä on rento ja mukava tekemisen meininki sekä kotoinen fiilis.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös [Instagramissa](https://www.instagram.com/touhulaylimaaria/)

Päiväkodin johtajan työ edellyttää itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta. Olet vastuussa päiväkotisi laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä, henkilöstöjohtamisesta ja toiminnan kannattavuudesta. Vastaat päiväkotisi arjen sujuvuudesta sekä toiminnan pedagogisesta sisällöstä. Toimit tiiviissä yhteistyössä aluejohtajan ja palvelupäällikön, sekä alueen muiden päiväkodin johtajien kanssa. Lisäksi saat työhösi tukea Touhulan tukipalveluilta.

Ensisijaisen tärkeä yhteistyöryhmä ovat päiväkotisi perheet sekä henkilöstö. Tiedostat, että varhaiskasvatuksessa työskentelemme perheiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja panostat asiakaspalveluun kohdatessasi uusia ja nykyisiä päiväkotisi perheitä. Tuet henkilöstösi loistamista omassa työssään ja mahdollistat heille sujuvan arjen päiväkodissasi. Työ on luonteeltaan hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, mikä vaatii sinulta joustavuutta sekä erinomaisia ajanhallinta- ja organisointitaitoja. Hyvällä johtamisella on suuri merkitys päiväkotisi hyvinvointiin ja menestykseen ja olet valmis työskentelemään niiden eteen.

Kollegasi valitsevat Touhulan työnantajaksi, koska...

- me Touhulassa kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Päiväkodin johtajana pääset vaikuttamaan oman päiväkotinsa toimintaan ja sen kehittämiseen. Päiväkodin johtajana työskentelet organisaatiomme avainhenkilönä.

- pedagoginen vuosisuunnitelmamme Touhula Rytmi tukee varhaiskasvatuksen suunnittelua ja arviointia. Lisäksi päiväkodin johtajan vuosikello tukee hallinnollista työtäsi.

- panostamme huolella suunniteltuun perehdytykseen ja koulutusmahdollisuuksiin oman osaamisesi kehittämisen tukena.

- meillä on kattava kollegaverkosto ja sydämellinen työyhteisö, jossa jokainen voi kysyä neuvoa toiselta.

- Henkilöstöetujen lisäksi panostamme monipuolisesti päiväkodin johtajien työhyvinvointiin, josta kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Odotamme sinulta...

- kokemusta esihenkilötyöstä tai erittäin vahvaa valmiutta ja motivaatiota pistää itsesi likoon kehittyäksesi erinomaiseksi päiväkodin johtajaksi.

- varhaiskasvatuslain mukaista kelpoisuutta päiväkodin johtajan tehtävään.

- innostavaa asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

- jämäkkyyttä ja paineensietokykyä toimia haastavissakin tilanteissa.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Touhula Yli-Maaria

Touhula on yksityinen päiväkotiperhe ja meillä on 113 päiväkotia ympäri Suomen. Olemme varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä ja meillä työskentelee n. 2000 touhulalaista luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Työllistämme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, -opettajia, -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia, avustajia, päiväkodin johtajia sekä omalla asiantuntijuusalueellaan toimivia tukipalveluasiantuntijoita. Kaikilla meillä on tärkeä vastuu lasten tulevaisuuden rakentajana. Meitä ohjaavat arvomme ovat hyvinvointi, avoimuus, vastuullisuus ja oppimisen ilo.

Puhelin: 050 324 9969 Sähköposti: [email protected] Sijainti: Vakiniituntie 2, Turku

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/paivakodin-johtaja/DgKbN5
Työpaikan osoite: Vakiniituntie 2, Turku, 20400
Työ alkaa: 01.11.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 21.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 11.10.2024 15:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7a725188-ebd7-47d6-80d3-23674da34206

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Touhula vaikuttavuus

Touhula synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Touhula synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Touhula

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Touhula Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Päiväkodin johtaja

Touhula Yli-Maaria
Turku
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti