Skip to main content

Pakkaaja tuotantotehtäviin

Haemme asiakkaallemme Jalasjärvelle pakkaajaa tuotantotehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään tuotteiden pakkaamista toimitukseen sekä muita tuotannon työtehtäviä. Työskentely tapahtuu päivävuorossa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan alkuun Adeccon ja työntekijän välille. Tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus TES:n pohjalta, osaamisen ja kokemuksen mukaan.

TÄRKEIMMÄT TYÖTEHTÄVÄT
-Tuotteiden pakkaaminen
-Muut avustavat tuotannot työt

Tehtävässä menestyy reipas, oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, jolta löytyy joustava asenne työtä kohtaan. Näiden lisäksi arvostamme erityisesti tarkkuutta työssäsi. Työssäsi tarvitset myös tiimityötaitoja sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ammattilaisena mukavassa työympäristössä ja tiimissä.

ODOTAMME SINULTA
Hakijoilta odotetaan aktiivisuutta ja halukkuutta oppia uutta. Aiempi kokemus tuotannon erilaisista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
-18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa
-Hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
-Kiinnostusta ja oppimishalua erilaisiin työtehtäviin

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön ja mukavan työporukan. Adeccolla työskennellessäsi käytössäsi on myös Adeccon edut, kuten liikuntaetu.

OTA YHTEYTTÄ
Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 25.10.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Janne Henriksson 040 154 5851 tai [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa: Janne Henriksson, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti