Skip to main content

Palveluasiantuntija

Onko sinulle tärkeää auttaa ihmisiä työssäsi? Innostunutko tavoitteellisesta työstä? Jos nautit erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja merkityksellinen työ erilaisten asiakkaiden parissa motivoi sinua, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus jatkuu 4.4.2026 asti. Työpaikkasi sijaitsee Karjaan palvelupisteellä, mutta tarvittaessa työskentelet myös muissa lähialueen palvelupisteissä.

Työssäsi kohtaat eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita palvelupisteellä ja puhelimitse. Ohjaat ja neuvot asiakkaita kaikissa Kelan etuuksissa ja palveluissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi erilaisia tietojärjestelmiä käyttäen. Työssäsi varmistat asiakaspalvelun sujuvuuden yhdessä ryhmäsi kanssa. Erinomainen asiakaskokemus on yhteinen tavoitteemme ja olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti vaativissa asiakaspalvelutehtävissä
  • osaavan ja innostavan työyhteisön tuen
  • mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
  • lounasedun ja työterveyshuollon, johon kuuluu myös hammashuolto
  • kuukausipalkan, joka on 2677 e/kk.

Odotamme, että sinulla on

  • vähintään ammatillinen tutkinto
  • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • erinomainen suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä sujuva englannin kielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • hyvät digi- ja tiedonhakutaidot sekä valmiudet käyttää useita tietojärjestelmiä samanaikaisesti
  • rohkeutta ja kykyä kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan vaikeistakin asioista sekä puhelimessa että kasvotusten
  • tavoitteellinen työskentelyote.

Hyödyksi on myös, jos tunnistat itsesi näistä

  • sinulla on halu ja taito tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia sekä kyky johtaa palvelutilanteita
  • olet itseohjautuva ja otat vastuuta työstäsi
  • siirryt sujuvasti tehtävästä toiseen ja osaat priorisoida tehtäviä
  • haluat kehittää osaamistasi ja kykenet itsereflektioon
  • toimit työyhteisössä rakentavasti ja hyvää työilmapiiriä ylläpitäen.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää. Tuemme sinua työhyvinvointisi ylläpidossa muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedulla sekä kattavilla työterveyspalveluilla ja pitkillä lomilla.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöä. Teemme työtä monipaikkaisesti mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle 2024 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Täällä eteläisessä asiakaspalveluyksikössä tärkeää työtä tekee reilu 300 henkilöä. Kelassa esihenkilötyötä tehdään valmentaen, joten tiimin esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja valmentaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja katsotaan, voisimmeko me tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 15.9.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Axel Roselius 5.9. klo 9-11 ja 10.9. klo 13-15. p. 050 551 8636.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme sekä käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntija

Karjaa
Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 09.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti