Skip to main content

Haemme palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaisuuteen LähiTapiola Savo-Karjalan toimialueelle, Mikkeliin ja lähialueelle. Palvelemme asiakkaitamme Savonlinnassa, Parikkalassa, Heinävedellä, Juvalla, Rantasalmella, Mikkelissä ja Mäntyharjulla.

Olet etsimämme tiimiläinen mikäli haluat tarjota parasta asiakaskokemusta, olet tavoitteellinen, oppimishaluinen ja kunnianhimoinen. Me koulutamme sinut työhön, aikaisempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä ei vaadita. Tärkeintä on löytää oikean asenteen omaava huipputyyppi!

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme elämänturvasta. Kartoitat asiakkaan nykyisen elämäntilanteen ja tarjoat rohkeasti hänelle parasta kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu palvella asiakkaita kasvotusten, puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta.

Odotamme sinulta

- Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
- Positiivista elämänasennetta ja halua tarjota erinomaista asiakaskokemusta, omaat hyvät työyhteisötaidot
- Motivaatiota uuden oppimiseen
- Aktiivisuutta ja halua saavuttaa asetetut tavoitteet
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
- Kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn

Tarjoamme

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Hyvän perehdytyksen
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan
- Oman tiimin ja mukavan työyhteisön ympärillesi, jossa ollaan valmiita auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla
- Meillä on monipuoliset henkilöstöedut kuten lounasetu, ePassi, kattava työterveyshuolto sekä työhyvinvointia tukevia palveluita

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Mikko Ralli puh. 041 7309559 ([email protected]) tai palvelupäällikkö Katariina Siitonen puh. 040 7537939 ([email protected]).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 27.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun voivan aloittaa työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuusta 2025 lähtien.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Jätä hakemus: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/256552/create/?utm_source=molf...
Työpaikan osoite: Mikkeli
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 09.10.2024 13:23
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c3506211-b10c-4842-9218-007a1e570635

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti