Skip to main content

Palveluohjaaja (vammaispalvelut, Jyväskylä)

Tervetuloa tekemään omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme vammaispalveluiden keskiseen tiimiin vakituiseen virkasuhteeseen

PALVELUOHJAAJAA

Vammaispalvelujen palveluohjaajana asiakkaanasi on eri-ikäiset vammaiset henkilöt. Vammaisten henkilöiden lisäksi työskentelet heidän läheistensä ja verkostojensa kanssa. Huolehdit vammaispalvelulain sekä kehitysvammalain mukaisista palveluista yhdessä alueen johtavan sosiaalityöntekijän, sosiaalityöntekijän ja muiden palveluohjaajien kanssa. Hyvinvointialueella vammaispalveluiden tehtävänkuvia tullaan yhtenäistämään.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin. Asiakastyössä palveluohjaajat toimivat sosiaalityöntekijän työparina. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä Ylistönmäellä, jossa käytössäsi on oma työhuone. Työaikana on yleistyöaika ja osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävässä on oltava valmius liikkumiseen, joten tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin järjestämällä säännöllisen työnohjauksen sekä tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja). Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä sekä lainsäädännön tuntemusta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Suvi Hirvimäki, johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 194 5882

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti