Skip to main content

Palvelupäällikkö Kaukajärvi-Annalan alueelle

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

Tervehdys Tampere. Uudet tuulet puhaltavat Annalassa ja laumamme kaipaa palvelupäällikköä.

Sinä tiedät, miten asiakkaillemme valmistetaan parhaat ateriat tai putipuhtaat tilat, yhdessä.

  • Kaukajärvi-Annalan ateria- ja puhtauspalvelut
  • Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2024, kohteen aloitus tammikuussa 2025.
  • Toimintaa on koulujen ja päiväkotien aukiolopäivinä, sinun työsi on pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä.

Tässä laumassa palvelu pelaa

Kaipaamme sinua laumanjohtajaksi Kaukajärvi-Annalan alueelle tuottamaan lapsille ja nuorille monipalveluja yhdessä tiimisi kanssa. Kohteet ovat kuumennus/palvelukeittiöitä, ja henkilökuntaasi kuuluu sekä ruokapalvelu-, siivous-, että yhdistelmätyöntekijöitä yli 20 henkeä. Huolehditte tiimisi kanssa päiväkodeista, kouluista sekä kirjastostakin ja ruokitte tiimin kanssa jopa 1750 pientä nälkäistä ruokailijaa päivittäin.

Palvelupäällikön työssäsi vastaat ateria- ja puhtauspalvelujen toiminnasta ja tuloksesta yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat kohteesi sopimuksen toteutumisesta ja johdat henkilöstöä. Toimit kasvoina palvelulle asiakkaillemme sekä osallistuvana esimerkkinä henkilöstöllesi. Tukenasi työnjohdossa sinulla on asiakkuuspäällikkö.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä, dieettiosaaminen sekä monipalvelukokemus katsotaan eduksesi (puhtauspalvelu). Tarvitset tehtävässä onnistuaksesi organisointikykyä, järjestelmäosaamista ja hyviä it-taitoja. Osoitathan arjessa erinomaisia esihenkilö- ja asiakaspalvelutaitoja, ihmiseltä ihmiselle toimien. Saatat tarvita työssäsi autoa ja englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarjolla mahtava lauma - tule mukaan

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Karoliina varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa, ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden ja kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla. Pääset heti työsuhteesi alussa osallistumaan Esihenkilöiden perehdytyspäivään, jossa saat hyvän startin työhösi. Compasslauma ympärilläsi tukee kehittymistäsi ja vie sinua urallasi eteenpäin. 

Sopimuspalkkasi tulee olemaan 2600-3000 € / kuukaudessa, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävään valitun tulee toimittaa rikosrekisteriote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.

Löydä oma laumasi

Katso video esihenkilötyöstä Compassilla >> Esihenkilötyö Compass Groupilla (youtube.com), hae mukaan lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Karoliina Ylikoski p. 050-5960396

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti