Skip to main content

Palvelutiskityöntekijöitä (15-37,5h/vko) K-Citymarket Jumbo, Vantaa

Hakuaika alkaa: 06.08.2024
Hakuaika päättyy: 31.08.2024

K-Citymarket Jumbo on Suomen isoimpia Cittareita ja meiltä löytyvät sekä parhaat asiakkaat että työkaverit! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja tulla paremmaksi tarjoten asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua, parhaat valikoimat sekä helppoja ruokaratkaisuja niin arkeen kuin juhlaan. Haemmekin nyt loistavaan porukkaamme liha-, kala-, leikkele- ja patonkitiskille palvelutiskityöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen (15-37,5 h/vko).

Oletko ripeätahtinen asennetyyppi, joka taitaa myynnin ja asiakaspalvelun salat tilanteessa kuin tilanteessa? Tai kenties se tyyppi, jonka näppärät kädet fileoivat kalat, kuutioivat lihat, täyttävät leivät ja patongit käden käänteessä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi työkaveri!

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegoiden kanssa. Tekijäasenteesi myötä hyppäät auttamaan sinne missä apua tarvitaan ilman rajoja. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi ja persoonasi kautta. Vaikket osaisi vielä ihan kaikkea täydellisesti, sinulla on kova halu kehittyä ja kehittää omaa työtäsi ja palvelutiskien toimintoja yhdessä työkavereiden kanssa. Olet ylpeästi omasta työstäsi ruokakaupan myyjänä ja se näkyy myös työsi laadussa.



Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 6.00-21.30, mutta pääsääntöisesti työ on kuitenkin ilta- ja viikonloppupainotteista. Viikkotunnit sovittavissa hakijan kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme

  • loistavaa asennetta työhön
  • häikäiseviä asiakaspalvelutaitoja
  • aikaisempaa kokemusta ruokakaupasta, ravintolasta
  • innostusta ruoanlaittoon ja resepteihin
  • vastuunottokykyä ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • ripeyttä, reippautta ja tilannetajua
  • suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • hyvät henkilöstöedut (kaupan omat, K-Ryhmä, Kauppakeskus Jumbo)
  • huipputyöporukan ja parhaat asiakkaat
  • mahdollisuuden kehittyä ja edetä myös kaupan sisällä
  • monipuolisen työn, jossa opit ja onnistut

Hae nyt! Lähetä hakemuksesi la 31.8.2024 mennessä osoitteeseen [email protected].

Hakemuksia luetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Apulaismyymäläpäällikkö Iiro Laine, p. 050 382 4406 tai [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelutiskityöntekijöitä (15-37,5h/vko) K-Citymarket Jumbo, Vantaa

Kesko Oyj Kauppiaat
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti