Skip to main content

Palveluvastaava Osastonsihteeripalvelut

Oletko kiinnostunut tukemaan henkilöstön ja toiminnan onnistumista? Tarjoamme arjen ongelmatilanteiden ratkaisijalle ja toiminnan kehittäjälle monipuolisen työn innostavassa työyhteisössämme erikoissairaanhoidon laadukkaissa osastonsihteeripalveluissa.

Haussa on nyt palveluvastaavan tehtävämme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Teemme työtämme toimintamme ytimessä, ja pääset työskentelemään Jorvin sairaala-alueella.

Työssäsi pääset tukemaan päivittäistä toimintaamme yksiköissämme sekä kehittämään toimintaamme yhdessä koko työyhteisömme kanssa. Vastuisiisi kuuluvat työn ohjaamisen, perehdyttämisen, osaamisen seurannan ja ohjeistuksien laadinnan tehtävät sekä osallistut rekrytointi-, työaika- ja sijaisjärjestelyihin. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä palveluesihenkilön kanssa. Tarjoamme sinulle vastuulliset työtehtävät osana palveluvastaavien verkostoamme, jossa tekemäsi työ vaikuttaa toimintamme ja osastonsihteeriemme työn sujuvuuteen sekä työhyvinvointiin.

Meillä HUSin osastonsihteeripalveluissa työskentelee yli 1000 moniosaavaa osastonsihteeriä ja yli 50 osastonsihteerityön tukijaa. Olemme muutoksesta innostunut, innovatiivinen ja ketterä organisaatio, jossa jokainen työntekijä on tärkeä ja teemme merkityksellistä työtä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön ja työuran rakentamiseen. Pääset kehittämään itseäsi erilaisissa koulutuksissa, joita tarjoamme työntekijöillemme, sekä mahdollistamme kasvua urapolkujen muodossa. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja tarjoamme liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden. Toiminnanohjaus, liiketoimintaosaaminen, tiedolla johtaminen sekä vahva HR- ja talousjohtaminen ovat meille arkirutiinia, ja jaamme tietotaitomme mielellämme tuleville kollegoillemme. Tiimityöskentelijä, liity osaavaan joukkoomme, jossa teemme yhdessä sekä tuemme ja arvostamme toisiamme!

Toivomme sinulta hyvää laajojen kokonaisuuksien hallintaa, erinomaisia organisointi- ja priorisointitaitoja sekä paineensietokykyä, sillä vastuullamme on aina useita yksiköitä ja monia työtehtäviä tehdään samanaikaisesti. Omaathan itsenäisen työotteen sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sillä olet päivittäin yhteydessä osastonsihteereihimme eri yksiköissämme ja teet yhteistyötä hoitopuolen henkilöstön kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää valmiutta myös toiminnan ohjaamiseen ja perehdyttämisen tehtäviin.

Luemme eduksi erikoissairaanhoidon tuntemisen, kokemuksen osastonsihteerin työstä sekä vahvan Apotti-järjestelmäosaamisen. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen perehdyttämisestä, työaika- ja sijaisjärjestelyistä ja kehittämistehtävistä. Etsimme siis joukkoomme ratkaisukeskeistä ja muutoshaluista innostajaa, joka saa henkilöstön osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

Haethan tehtävää hakuajan loppuun mennessä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Sote TESin mukaan. Noudatamme koeaikaa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva toiseen asteen tutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilömme Maria Liimatta-Tuominen, p +358 40 571 7739, keskiviikkona 10.7. klo 12-13 ja maanantaina 15.7. klo 9-10.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Meillä Runkopalveluissa työskentelee noin 4 500 sote-alan tukipalvelujen ammattilaista merkittävänä osana laadukasta potilaan hoitopolkua. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat terveydenhuollon ammattilaisten resursseja heidän ydintoimintaansa. Toimintamme keskiössä aina ovatkin asiakas ja asiakkaan kohtaaminen. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta, joka perustuu asiakasymmärrykseen, sairaalaosaamiseen ja asiantuntemukseen. Suomen suurimpana alan organisaationa ja alamme edelläkävijänä toimimme vastuullisesti sekä kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut, asiointi-, osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut sekä logistiikan ja lääkintätekniikan palvelut.

Hae ennen 22.07.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluvastaava Osastonsihteeripalvelut

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti