Skip to main content

Palveluvastaava ravintola Veraan Helsinkiin

Laumaannu kanssamme

Kuuleeko Helsinki? Laumamme kaipaa reipasta palveluvastaavaa

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Työn tiedot:

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa

Ravintola Vera on pieni ja mukava henkilöstöravintola Helsingin Kivihakassa, johon etsimme nyt palveluvastaavaa reippaaseen kahden hengen tiimiin. Lounasruokailijoita meillä käy päivittäin noin 70, mutta huolehdimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla kahvilastamme aamiaista sekä erilaisia suolaisia ja makeita välipaloja ja vastaamme myös asiakkaidemme kokous- ja edustustarjoilujen toimittamisesta.

Työyhteisömme on savuton.

Laumasi odottaa sinua

Palveluvastaavana vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja arjen johtamisesta. Valmistat päivittäin herkullisen lounaan lisukkeineen, vastaat tavaratilauksista ja omavalvonnasta, seuraat hävikkiä ja huolehdit keittiömme puhtaudesta. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelua, kokouskahvitusten ja edustustilaisuuksien hoitamista sekä laskutuksen tekemistä. Palveluvastaavan työ on siis varsin  monipuolista, vastuullista ja itsenäistä, mutta tukenasi on ammattitaitoinen kollegaverkosto muissa toimipaikoissamme.

Sinulla on mielellään kokin koulutus, esihenkilökoulutus katsotaan eduksesi. Työkokemusta kokin työstä sinulla olisi hyvä olla noin kolme vuotta. Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Olet työssäsi järjestelmällinen ja tartut mielelläsi kaikkiin työtehtäviin.  Sinulla olisi hyvä olla myös kassa- ja tuotannonohjausjärjestelmäosaamista. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia ja suomen kielen osaamista. Englantia sinun tulisi osata välttävästi.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja.  Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 15.7.2024. Haastatellemme jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Katso video ja liity laumaamme >> Laumaannu keittiössä - Compass Group Suomi (youtube.com)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti