Skip to main content

Pelastusryhmänjohtaja

Pelastusryhmänjohtajan virka, Kajaani.

Haluatko liittyä osaksi Kainuun vaarojen hallitsijoita? Kainuun pelastuslaitos hakee pelastusryhmänjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Kajaanin paloasema. Työaika on poikkeusluvan mukainen työaika keskimäärin 42h/vko.

Kainuun pelastuslaitos tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan sekä ammatilliseen kehittymiseen mahdollistavan toimintaympäristön juuri sinulle. Kainuun pelastuslaitos on hyvin koulutusmyönteinen organisaatio ja tuemme henkilöstön kouluttautumista työn ohella.

Kainuun pelastuslaitos oli TE-livessä 14.11.2023 esittelemässä työmahdollisuuksia. Lähetyksestä löytyy tallenne osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=th0XeoVPpgo&t=437s

Pelastusryhmänjohtajana toimit lähiesihenkilönä työvuorosi pelastajille. Vastaat osaltasi työvuoron vastuualueelle kuuluvien tehtävien hoitamisesta. Tehtävään kuuluvat myös onnettomuuksien ehkäisyn ja riskienhallinnan työtehtävät Kajaanin alueella sekä osallistuminen operatiiviseen toimintaan.

Tehtävään valittavalta vaaditaan pelastuslain (379/2011) 57 §:n ja valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011) 6 §:n mukainen alipäällystön tai päällystön kelpoisuus, BC-luokan ajokortti ja pelastussukelluskelpoisuus (Ohje pelastustoimen sukellus- ja pintapelastustoimintaan, SM:n julkaisu 2023:28).

Hakijalle voidaan katsoa eduksi aiempi toiminta pelastustoimen alipäällystötehtävissä sekä arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on tehtävissä kuusi (6) kuukautta. Hakijan on annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Palkkaus määräytyy HYVTES teknisen alan liitteen 7 mukaan. Tehtäväkohtainen palkka: 2580,55 €/kk.

Opinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelujen yhteydessä.

Osoita kiinnostuksesi jättämällä hakemus sähköisesti 18.09.2024 klo 15:00 mennessä.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palopäällikkö Jaakko Schroderukselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo

PL 400

87070 Kainuu

Kuoreen merkintä: "pelastusryhmänjohtaja"


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

palopäällikkö Jaakko Schroderus puh: 044 7100 168

palopäällikkö Jukka Heikkinen puh: 044 7100 531

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti