Skip to main content

Perhehoitaja ikäihmiselle

Tule mukaan ikäihmisten perhehoitoon!
Kaipaatko itsenäistä työskentelyä, jota voit tehdä omasta kodistasi käsin, lähes omien aikataulujesi mukaan? Etsimme motivoituneita ja vastuuntuntoisia henkilöitä osallistumaan ikääntyneiden perhehoitotoimintaan.
Tämä ainutlaatuinen mahdollisuus tarjoaa sinulle tilaisuuden toimia perhehoitajana ja tarjota tukea ja hoivaa ikääntyneen ihmisen elämään omassa kodissasi. Voit toimia perhehoitajana osavuorokautisesti, tilapäisesti/lyhytaikaisesti tai pitkäaikaisesti, riippuen ikäihmisen tilanteesta ja sinun mahdollisuuksistasi.
Tehtävänkuvaus:

Toimit perhehoitajana ikääntyneelle henkilölle, joka kaipaa tukea arkeen ja askareisiin.
Tarjoat ikäihmiselle kodissasi tukea ja aikaasi keskustellen, harrastaen, ulkoillen ja yhdessä elellen.
Tarjoat tukea ja hoivaa tarpeiden mukaan ja autat pitämään huolta ikääntyneen hyvinvoinnista.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on mahdollisuus tarjota vanhukselle hyvää, arvokasta ja kiireetöntä hoivaa sekä huolenpitoa kotioloissa. Sinulla on valmius sitoutua elämään samassa taloudessa ikääntyneen kanssa. Perhehoitajana on mahdollisuus toimia myös vieraillen ikäihmisen omassa kodissa.
Tarjoamme:

Mahdollisuuden olla mukana uudessa ja merkityksellisessä hoivamallissa edistämässä uusia ratkaisuja vanhushoivapalveluihin.
Kattavan koulutuksen, perehdytyksen ja jatkuvan tuen tehtävään.
Mahdollisuuden elää ja työskennellä kotoa käsin omien aikataulujen ja ehtojesi mukaan.
Tilaisuuden vaikuttaa ja olla tukemassa ikääntyneiden hyvinvointia.

Voit jättää hakemuksen sivun alareunassa olevan painikkeen kautta niin olemme sinuun yhteydessä!
Tai kysy lisää:
Hanna-Maria Sandelin, [email protected], (puh. 040 635 8813)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Palveluihimme kuuluvat rekrytointiratkaisut, henkilöstövuokraus sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoas...

Jätä hakemus: https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=474&ref=&...
Työpaikan osoite: mm. Keski-Suomi, Uusimaa, Pohjois-Savo, Pirkanmaa, 40100 Mm. keski-Suomi, uusimaa, pohjois-Savo, pirkanmaa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.07.2024 09:28
Ilmoitus jätetty: 10.06.2024 12:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3fd967b5-797a-4779-917d-4fd8d1e9c249

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti