Skip to main content

Perheohjaaja (varhaisen tuen palvelut, Jyväskylä)

Haemme varhaisen tuen palveluihin vakituiseen työsuhteeseen

PERHEOHJAAJAA

Perhetyö on monipuolista ja muutosta tukevaa työtä lapsiperheissä. Työ sisältää perheen voimavarojen ja vuorovaikutustaitojen tukemista ja vahvistamista sekä osallistavaa ohjausta.

Perheohjaajana tehtävääsi kuuluu varhaisen tuen, erityisen tuen ja tehostettu perhetyö sekä tukihenkilötyö. Perhetilanteet voivat olla haasteellisia ja vaativat joskus erityistä tukea, ohjausta ja suojelua. Perheohjaajan työskentelyn tavoitteena on perheiden elämänhallinnan ja omien voimavarojen käyttöönoton tukeminen kotiolosuhteissa oikea-aikaisen työskentelyn turvin. Käytössämme ovat Keski-Suomen hyvinvointialueen monipuoliset palvelut lapsille, nuorille ja perheille, jotka laajentavat perhetyön mahdollisuuksia tukea perheen tilannetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti perheiden kotona.

Etsimme innokasta ja rohkeaa ammattilaista perhetyön tiimiimme. Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, tiimin tuen työskentelyysi sekä mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Uutena tiimin jäsenenä pääset mukaan perehtymään systeemiseen toimintamalliin, joka korostaa työn reflektointia ja asiakkaan osallisuutta. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet ja toimivat työtilat. Perhetyössä on käytössä liukuva työaika klo 7-19, työ sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

------

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto. Aiempi kokemus perhetyöstä ja lastensuojelusta on eduksi. Arvostamme positiivista, aktiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja moniammatillisissa verkostoissa. Lisäksi tehtävä edellyttää kirjallista ja suullista viestintäosaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623746/fi_FI
Yhteystiedot: Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:
-
Jari Tuukkanen, perhetyön palveluvastaava
p. 040 845 6897
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2919,54 € + mahdolliset lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.10.2024 13:45
Ilmoitus jätetty: 09.10.2024 15:47
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f86ebd03-d8c4-4c8c-92aa-e7ffb0070ab3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti