Skip to main content

Perheohjaaja, Ylitornio

Perheohjaajaksi Ylitorniolle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule perheohjaajaksi Lappiin!

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen perheohjaajaa Ylitorniolle ajalle 1.10.2024 - 31.5.2025. Perheohjaaja kuuluu Tornion perheosiaalityön tiimiin, jossa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, perheohjaajia ja sosiaaliohjaaja. Lähiesihenkilönäsi toimii alueellinen johtava sosiaalityöntekijä.

Perheohjaajan työhön sisältyy mm. palvelutarpeen/lastensuojelutarpeen arviointia yhdessä lapsen ja perheen, lapsen sosiaalityöntekijän ja palveluverkoston kanssa. Perheohjaajan tehtävään kuuluu konkreettista työskentelyä yhdessä perheen kanssa mm. perheen kodissa ja lapsen/nuoren tukihenkilönä tai omatyöntekijänä toimimista sekä sosiaaliohjaajaan tehtäviä, kuten palveluihin ohjaamista sekä lapsen ja perheen tukitoimien arvioimista yhdessä ja erikseen sosiaalityöntekijän kanssa. Tehtävän hoitamiseen kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisten viranomaispäätösten valmistelua ja päätöksentekoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 8 §:n mukainen sosionomin (amk) kelpoisuus sekä Valviran ammattihenkilölaillistus. Työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit ja lähiesihenkilön tuen. Työhyvinvointia edistämme liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa Smartum edulla, säännöllisellä työnohjauksella sekä etätyömahdollisuudella.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 18.9.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Henna Kajasviita, johtava sosiaalityöntekijä

puh. 040-7761267

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti