Skip to main content

Perhetyöntekijä, Kemi

Tule perhetyöntekijäksi Kemiin!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule perhetyöntekijäksi Lappiin!

Perhetyöntekijä kuuluu perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelun tiimiin.

Perhetyöntekijän tehtäviin kuuluu perhetyö, tukisuhdetoiminta sekä valvotut ja tuetun tapaamiset. Asiakkuudet voivat olla sosiaalihuoltolain sekä lastensuojelun asiakkuudessa olevia perheitä. Perhetyöntekijä toimii suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa vanhemmuutta ja arjessa selviytymistä tukien. Keskeisinä tavoitteina työssä on perheiden omien voimavarojen vahvistaminen.

Työ on vuorotyötä, sisältäen aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomi AMK tai muu soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan sosiaalipalveluiden tuntemus sekä työkokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 556,75 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään hyväksyttyä todistusta terveydentilasta.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 2.8.2024 klo 15:00 mennessä!

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Tiina Luokkala

p.050 427 5650

[email protected]

Palvelupäällikkö Satu Oinas

p.040 487 1742

[email protected]

Johtava sosiaalityöntekijä Henna Kajasviita

p. 358407761267

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti