Skip to main content

Peruskoulun liikunnan lehtori, Saarnilaakson koulu

Haemme nyt Saarnilaakson kouluun määräaikaiseen virkasuhteeseen liikunnan lehtoria!

Määräaikaisuutesi alkaa 6.8.2024 ja jatkuu aina 3.11.2024 saakka. Opetustyösi koostuu liikunnan perustietojen ja -taitojen opettamisesta perusopetuksen vuosiluokkien 7-9 oppilaille. Lukujärjestykseesi kuuluu tunteja sekä yhteisenä opettavana aineena että tunteja valinnaisaineena. Saarnilaakson koulussa pääset osaksi kolmihenkistä liikunnanopettajatiimiä. Oppitunneilla teet opetustyötä aina yhdessä toisen liikunnanopettajan kanssa suunnitellen ja toteuttaen opetusta yhdessä joustavin opetusjärjestelyin. Liikunnan opetusta annetaan Saarnilaakson koulussa sekaryhmissä.

Saarnilaakson koulu on Espoon keskuksen tuntumassa sijaitseva monikulttuurinen yläkoulu. Oppilaita koulussa on noin 400 sekä opettajia ja henkilökuntaa yhteensä noin 50.

Saarnilaakson koulussa opetuksen ja kasvatuksen lisäksi korostetaan hyvää käytöstä, vuorovaikutustaitoja sekä informaatioteknologiaa. Saarnilaakson koulussa tarjotaan opetusta informaatioteknologiapainotetulla luokalla. Koulussa toimii myös perusopetuksen valmistavan opetuksen ryhmä.

Koulun nimi ja osoite: Saarnilaakson koulu, Hösmärintie 1, 02760 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on määräaikainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Palvelussuhde alkaa 6.8.2024

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun liikunnan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme opetuskokemusta liikunnasta ja työskentelystä nuorten parissa. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/saarnilaakson-koulu

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Matti Kärkkäinen, puh. 043 826 7062, loma-aikana (26.7. saakka) sähköpostilla: [email protected].

Tietoa organisaatiosta

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Sijainti
Espoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti