Skip to main content

Pientavarakeräilijä Assistorille

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja nopea toimitus ovat toimintamme kulmakiviä. Assistor Oy Ab on osa Veho-konsernia.

Haluatko päästä tekemään työtä logistiikka-alalla ja työskentelemään tärkeänä osana asiakkaan palveluketjua? Nautitko itsenäisestä työotteessa ja liikunnallisesta työstä? Etsimme asiakkaallemme Assistorille henkilöä pientavarakeräilijän tehtävään. Pientavarakeräilijänä vastaat tilausten keräämisestä tehokkaasti ja tarkasti, varmistaen sujuvan ja nopean toimituksen. Tehtävänkuvaan kuuluu käsin tehtävä pienien varaosien keräily sekä hyllytys.

Tarjoamme sinulle 6 kuukauden määräaikaisen kokopäiväisen työsuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Assistorin kirjoille. Työtä tehdään Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työnantajana toimii Eezy Henkilöstöpalvelut. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat ja -vuorot ovat arkisin klo. 8–22 välillä. Toivomme sinulta myös mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti lauantaisin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi logistiikan alalla ja olla mukana vaikuttamassa tuotteidemme laadukkaaseen toimittamiseen asiakkaillemme. Palkkauksessa noudatetaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta (Auto- ja konekaupan osa). Assistorilla on myös mahdollisuus tuotantopalkkioon, joka perustuu siisteyteen, laatuun ja tehokkuuteen. 

Toivomme sinulta huolellisuutta ja kykyä työskennellä aikataulujen puitteissa. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta päivän aikana kävelyä tulee paljon, joten huomioithan tämän hakiessasi. Kokemus varastotyöstä, keräilystä ja trukinajotaidosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Aloitus on mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille tulemaan mahdollisimman pian. Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jenna Lamppu
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pientavarakeräilijä Assistorille

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti