Skip to main content

Pizzakokki, Classic Pizza, Levi Hotel Spa Resort

Etsimme Classic Pizzaan PIZZAKOKKIA pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös jatkoon talvisesongin jälkeen. Työt alkavat sovitusti syksyn aikana ja kestävät aina talvisesongin loppuun saakka.

Classic Pizza on yksi Design Hotel Levin ja Levi Hotel Span ravintoloista. Classic Pizzan korkeatasoiset pizzat ovat hurmanneet jo vuodesta 1996 alkaen, jolloin ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Hankoon. Levin Classic Pizzasta löydät laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizzat, raikkaat salaatit ja kaiken kruunaavat jälkiruoat. Classic Pizza on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti uudistuvua pizzaravintola.

Työunteja on tarjolla vähintään 90h/3vkoon, yleensä kokoaikaisesti. Työaika on iltapainoitteinen, sillä ravintola on avoinna joka päivä klo 13:00 - 22:00.

Odotamme sinulta:

  • Koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
  • Hyvää organisointikykyä ja itseohjautuvuutta
  • Joustavuutta, nopeutta ja tarkkuutta kovankin paineen alla
  • Hygieniapassia
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Hyvää englannin kielen suullista osaamista

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen konseptiravintoloista.

Tarjoamme sinulle:

  • Kansainvälisen ilmapiirin Suomen suurimmassa laskettelukeskuksessa
  • Palkkauksen sopimuksen mukaan kokemustasosi huomioiden tai vähintään työehtosopimuksen mukainen 12,99 - 14,26eur/h + lisät
  • Baronan työetujen lisäksi käytössäsi on hotellin erinomaiset henkilökuntaedut
  • Kimppa-asuntomahdollisuuden

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Willström, [email protected], +358 50 442 6912 ja Roosa Räikkönen, [email protected], +358 44 460 2183.

Hae paikkaa viimeistään 17.10.2024 20:59 mennessä.

Levin Matkailukeskus Oy

Levi Hotel Spa Resort sijaitsee 170 kilometriä napapiirin pohjoispuolella. Aikoinaan pieni lappilainen kylä, Levi on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavia laskettelukohteita sekä Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus. Levi on legendaarisesta yöelämästään tunnettu urbaani lomakeskus keskellä Lapin erämaata, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, aktiviteetteja ja viihdettä sadoilletuhansille kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille vuosittain.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pizzakokki, Classic Pizza, Levi Hotel Spa Resort

Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti