Skip to main content

Projektijohtaja, kaivospalvelut

Projektijohtaja, Kaivospalvelut

Etsimme Kaivospalvelut-yksikköömme kokenutta projektijohtajaa hallitsemaan monialaisia projekteja ja johtamaan suunnittelutiimiä. Tässä roolissa pääset kehittämään kansainvälistä yhteistyötä ja johtamaan kaivosalan kehitysvaiheen hankekokonaisuuksia.

Tehtäväsi:

  • Johtaa ja hallita monialaisia projekteja kaivosalalla.
  • Koordinoida ja ohjata suunnittelutiimiä.
  • Kehittää ja ylläpitää kansainvälisiä yhteistyösuhteita.
  • Varmistaa projektien aikataulujen ja budjettien noudattaminen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta projektinhallinnasta ja tiimien johtamisesta.
  • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja.
  • Kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä suomeksi ja englanniksi.
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. DI tai FM) ja kokemusta kaivosalalta.
  • Aiempi kokemuksesi voi olla esimerkiksi malminetsinnästä, ympäristöasioista, kaivossuunnittelusta tai kaivannaisjätteiden hallinnasta. Räätälöimme tehtävää osaamisesi mukaan.
  • Eduksi katsotaan projektihallinta- ja aikataulutusohjelmistojen hallinta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan kaivosalan tulevaisuuteen. 

Lue WSP:stä työnantajana täältä sekä kattavista työsuhde eduista.

WSP:llä pääset osaksi monialaista ja kansainvälistä yritystä, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet luoda itsensä näköinen urapolku. Meillä pääset tekemään töitä vaihtelevissa projekteissa, kasvattamaan teknisen asiantuntijuuden lisäksi myös kestävyysosaamistasi ja mikä parasta - tekemään töitä hyvässä porukassa!

Kiinnostuitko meistä? Hae mukaan tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme tai WSP:llä työskentelystä antaa yksikönpäällikkö  Hanna Mönkkönen  p. 040 741 0868 tai sähköpostilla[email protected]

Jätä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 11.11.2024. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä 29.11. mennessä. 

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 850 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future ReadyTM.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 66 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa (tilanne Q4/2023). Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.


 

 

WSP Finland vaikuttavuus

WSP Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

WSP Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for WSP Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko WSP Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti