Skip to main content

Projektikoordinaattori

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Etsimme asiakkaallemme Sisuwoodille, pääkaupunkiseudulle

PROJEKTIKOORDINAATTORI

valvomaan erikoiskalusteiden kokonaisprojektien aikatauluja ja asennuksia. Projektikoordinaattorina pääset ratkaisemaan mielenkiintoisia ja monipuolisia projekti- ja asiakaspalvelukokonaisuuksia laadukkaiden erikoiskalusteiden parissa.

Projektikoordinaattorina olet mukana moniammatillisen tiimin kanssa vastaamassa projektien sujumisesta.

Odotamme, että koulutuksesi ja kokemuksesi liittyvät rakentamiseen, puusepänteollisuuteen tai projekteihin. Työssä pääset työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, sekä yrityksen sisällä, että ulkoisesti.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, ja saat pidettyä aikataulut sekä haasteet kurissa. Olet vastuuntuntoinen, omaat tuloksellisen työskentelytavan vaativienkin projektitehtävien parissa.

Työpiste sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen Heimon kautta ja sen jälkeen mahdollisesti vakituisen työsuhteen Sisuwoodilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi , sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Jätä hakemus: http://heimo.likeit.fi/apply/36861169
Työpaikan osoite: Puulaaksontie 2, 51900 Juva
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 18.06.2024 13:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6d428d0d-a25b-497c-a59b-d869506f822e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti