Skip to main content

Projektikoordinaattori, Arctic Music Circles -projekti

Haemme Arctic Music Circles -projektille PROJEKTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen tehtävään 1.11.2024-31.8.2026 50% työajalla.

Projektikoordinaattorina vastaat Oulun kaupungin kulttuuripalvelujen Interreg Aurora -rahoitteisen Arctic Music Circles -projektin osatoteutuksen koordinoinnista ja projektihallinnosta yhdessä muiden partnerien ja ruotsalaisen projektipäällikön kanssa. Arctic Music Circles -projektin tavoitteena on vahvistaa yhteyksiä, yhteistyötä ja osaamisen kehittämistä pohjoisen alueen musiikkialan kesken sekä mahdollistaa muusikoiden, tuottajien ja musiikkiorganisaatioiden rajat ylittäviä yhteistuotantoja. Projekti pyrkii tuomaan esille saamelaismusiikkia ja pohjoisen alueen vähemmistökielistä musiikkia, sekä rakentamaan Arctic Pulse -viestintäbrändiä arktisen Euroopan musiikkialan näkyvyyden lisäämiseksi. Arctic Music Circlesin toteutusaika on 1.9.2023-31.8.2026.

Sinulla on vastuu Oulun kaupungin osaprojektin sisällöllisestä toteutuksesta sekä taloushallinnon ja viestinnän koordinoinnista. Työ sisältää työskentelyä kansainvälisessä konsortiossa yhdessä suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten projektikumppanien kanssa, erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja verkostomatkojen järjestämistä sekä musiikkialan verkostojen rakentamista ja yhteistyön fasilitointia arktisen Euroopan alueella.

Projektikoordinaattorina työskentelet osana Oulun kaupungin kulttuuripalvelujen kulttuurihallinnon asiantuntijatiimiämme ja kehittämistoimintaamme. Pääset pohjoisen kulttuuri- ja taidealan näköalapaikalle rakentamaan matkaamme kohti Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta 2026, erityisesti kansainvälisten verkostojen ja musiikin toimintakentän näkökulmasta. Porukassa emme turhia pingota, vaan annamme tilaa ja tukea omalle taide- ja kulttuurialan asiantuntijaosaamisellesi. Projektitoteutuksen tukenasi on kulttuuripalvelujen koordinoida projektipäällikkö sekä Sivistys- ja kulttuuripalvelujen projektitoimisto.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 1-3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään projektityön ja -hallinnon osaamista sekä musiikin alan toimintaympäristön tuntemusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tuottajaosaamista sekä ymmärrystä verkosto- ja sidosryhmätyöstä. Edellytämme myös hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen EU-projektityöstä, erityisesti kansainvälisellä toimintakentällä sekä sujuvan ruotsinkielen taidon (projektin työkieli on englanti).

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9095/2024. Hakemukset on toimitettava 14.10.2024 klo 15.00 mennessä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-1201-24/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja antaa projektipäällikkö Hanna Jakku, p. 050 3468 537 tai sähköpostitse [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 1917,73 € (50%)
Työ alkaa: 01.11.2024
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 14.10.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 27.09.2024 10:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1f89770e-5d0b-47b0-86ea-e62020c7868e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektikoordinaattori, Arctic Music Circles -projekti

Oulun kaupunki
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti