Skip to main content

Projektipäällikkö

Haemme Kangasniemen kunnan hallinnoimalle aluekehityshankkeelle projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen (1.11.2024-31.10.2026). Hanketta rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto (JTF-rahoitus).

Projektipäällikön tehtävänä on toteuttaa Karhuvuorelta rantatorille - Kangasniemen luonto- ja hyvinvointimatkailun kehittämis- ja investointihanketta. Hankkeen aikana kehitetään ja elävöitetään Kangasniemellä kahta hyvinvointi- ja luontomatkailuun sekä vapaa-ajan virkistyskäyttöön liittyvää kohdetta; Karhuvuoren liikunta- ja vapaa-ajan aluetta sekä Kangasniemen rantatoria.

Hankkeen tavoitteena on:
-edistää ja vahvistaa hyvinvointi- ja luontomatkailua Kangasniemellä
-monipuolistaa kunnan elinkeinorakennetta sekä vapaa-ajan palveluympäristöjä ja kehittää uusia liiketoimintamalleja
-edistää uusien yritysten sijoittumista alueelle
-suunnitella ja toteuttaa yhteistyökumppaneiden (yritysten ja muiden sidosryhmien) kanssa kohdealuelle tarvittavat investoinnit
-toteuttaa Karhuvuoren alueen investoinnit ja luontomatkailureitistöt arkkitehtitoimiston laatiman yleissuunnitelman pohjalta yhteistyössä yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa
-kehittää Kangasniemen keskustaajamaa/rantatoria ja kuntalaisten vapaa-ajan viettokohteena, elämyksellisenä ja viihtyisänä palvelu- ja tapahtumaympäristönä sekä satama-alueena
-laatia ja suunnitella yhteistyökumppaneiden kanssa rantatorin kokonaisvaltainen konseptisuunnitelma, joka voidaan toteuttaa osin ostopalveluna
-koota yritysverkostoa ja houkutella konseptisuunnitelman avulla yrityskumppaneita rantatorin kehittämiseen
-käyttää Karhuvuoren ja rantatorin alueiden kehittämiseksi osallistavia menetelmiä ja järjestää hankesuunnitelman mukaiset kehittämisseminaarit
-kytkeä matkailun ohjelmapalvelutoiminta ja matkailumarkkinointi Karhuvuoren ja rantatorin kehittämiseen
-vahvistaa Kangasniemen vetovoimaa ja imagoa vapaa-ajan kuntana sekä matkailukohteena

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti hankkeen vastuullisesta ja tuloksellisesta johtamisesta, toteuttamisesta sekä talouden seurannasta hankesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi projektipäällikön tehtäviin kuuluu hankehallinnointi; ostopalvelujen suunnittelu, kilpailuttaminen ja valvonta yhdessä talous- ja hankepäällikön kanssa, ohjausryhmän esittelijän tehtävät, hankeraraportointi sekä hankkeen viestintä ja markkinointi.

Tehtävän menetyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa opistotasoista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa, aktiivista ja oma-aloitteista kehittämisotetta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä viestintä- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan valmius investointien läpiviemiseen yhteistyössä mm. kunnan teknisen toimen kanssa, kyky verkostoitua erityisesti yritysten kanssa, kokemus hanketyöstä ja hankehallinnoinnista sekä kunta-alan tuntemus.

Projektipäällikkönä pääset toimimaan kunnan laaja-alaisessa kehittämistyössä yhteistyössä kunnan johtavien viranhaltijoiden, teknisen ja sivistyksen toimialojen, yrityskumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkuva, jonka aikana toteutetaan konkreettisia toimenpiteitä ja palveluinnovaatiota.
Tehtävässä on 6 kk koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan tulee jättää hakemus Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi - Hakuavain: 618903) 24.9.2024 klo 12.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksesta sekä ansioluettelo. Saapuneita hakemuksia ei palauteta.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618903/fi_FI
Yhteystiedot: Kimmo Kainulainen, kunnanjohtaja
puhelin 040 736 6053, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3887 €/kk + työkokemuslisä
Työ alkaa: 01.11.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 24.09.2024 09:00
Ilmoitus jätetty: 03.09.2024 15:36
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f8b771a5-e599-47fd-8909-55a5b48028b0

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti