Skip to main content

Projektipäällikkö

Määräaikainen työsuhde, Projektiluonteinen työ

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kehittämispalvelut, Toimialan kehittämisen tuki

Työavain: KASKO-05-64-24
Haku Päättyy: 16.10.2024 klo 15:00
Palkka: 3989,30 €/kk
Palvelussuhde: 1.1.2025 - 30.6.2026
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen palvelussuhteeseen kehittämispalveluihin.

Projektipäällikkönä vastaat Helsinki oppii kieliä 7 ja Helsinki oppii ruotsia 2 -hankkeiden toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta, taloudesta sekä hankehallinnoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeiden projektisuunnittelijoiden kanssa ja ohjaat heidän työskentelyään hankkeiden tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi koordinoinnit valtakunnallista kaksikielisen opetuksen verkostoa.

Kehittämistyön tavoitteena on vahvistaa kaksikielisen opetuksen pedagogiikkaa ja toimintamalleja koko opinpolulla. Hankkeissa tuotetaan materiaalia sekä toteutetaan työpajoja ja koulutustilaisuuksia varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajille. Lisäksi kaikki kielihankkeiden projektityöntekijät työskentelevät kouluilla ja päiväkodeissa yhdessä rehtoreiden ja opettajien kanssa suunnitellen kaksikielistä opetusta.

Kehittämispalveluissa työskentelee kasvatus- ja koulutusalan asiantuntijoita ja työskentelemme yhteisöohjautuvasti. Työtämme ohjaavat Helsinki oppii - tulevaisuudet taidot -vision tavoitteet ja painopistealueet. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja oppiva helsinkiläinen. Haluamme omalla työllämme auttaa myös kollegoita onnistumaan.

Työskentelemme monipaikkaisesti ja voit vaikuttaa omiin työaikoihin liukuvan työajan puitteissa. Lähityötilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Projektipäällikkönä työskentelet myös päiväkodeissa ja kouluissa eri puolilla Helsinkiä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta kaksikielisestä opetuksesta tai kielten opetuksesta. Lisäksi eduksi on aiempi kehittämiskokemus ja projektin hallinnointitaidot. Tehtävässä tuotetaan kirjallista materiaalia, mikä edellyttää kykyä tuottaa selkeää tekstiä. Projektipäällikkö esiintyy paljon, joten hyvät ilmaisu- ja vuorovaikutukset ovat myös tarpeen. Toivomme, että sinulla on myös digitaalisten työvälineiden monipuolista käyttökokemusta.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia henkilöstöetuja, kuten tukea työmatkoihin, ja alennuksia kulttuuripalveluihin. Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhd...).

Tehtäväkohtainen palkka on 3989,30 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Jätäthän hakemuksesi 16.10.2024 klo 15 mennessä.

Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään viikolla 44-45. Kutsumme haastetteluun puhelimella ja muille lähetämme tiedon sähköpostilla.


Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen kaksikielisestä opetuksesta ja hanketyöskentelystä sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tuntemuksen.

Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
yksikön päällikkö Mervi Korhonen
09 310 80498
Tavoitettavissa parhaiten 14.10.2024 klo 12-13.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti