Skip to main content

Projektipäällikkö/asiantuntija maatalouden kehittämishankkeisiin

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry on maatalousyrittäjien, metsänomistajien ja maa-seutuyrittäjien etujärjestö. MTK työllistää noin 100 maaseudun puolestapuhujaa. Järjestön keskeisenä tavoitteena on noin 300 000 maataloustuottaja- ja metsänhoitoyhdistyksiin kuuluvan järjestön jäsenen palvelu yhdessä laajan kenttäorganisaation kanssa. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.mtk.fi

Haemme MTK:n edunvalvonnan vastuualueelle maatalousyrittäjät-linjalle kahteen eri peräkkäiseen hankkeeseen

Projektipäällikköä/asiantuntijaa

Työ alkaa vilja-asiantuntijan tehtävällä ”Tuottajayhteistyö ja -organisaatiot vilja-alkutuotannon kannattavuuden edistäjinä (TUOTTO)” -hankkeessa, joka kestää vielä vuoden 2024 loppuun saakka. TUOTTO-hankkeessa on luotu toimintamalli vilja-alan tuottajaorganisaatioille, minkä avulla edistetään valtakunnallisesti tuottajayhteistyön kehittämistä ja tuottajaorganisaatioiden perustamista.

TUOTTO -hanke on edistänyt useamman tuottajaorganisaation perustamista ja ollut fasilitoimassa eritasoista tuottajayhteistyötä. TUOTTO -hankkeen edistyessä on tunnistettu tarve parantaa sekä kehittää tuottajien markkinaosaamista ja toimintaa markkinoilla. Markkinaosaamisen kehittämistä edistetään sekä yleisemmällä tasolla esimerkiksi koulutuksen avulla että myös tuottajaorganisaatiokohtaisesti neuvomalla tuottajaorganisaatioita kohdennetumpien haasteiden ratkaisemiseksi.

Vilja-asiantuntija vastaa hankkeessa viljamarkkinoihin sekä tuottajaorganisaatioihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä.

Tehtävä jatkuu vuoden 2025 alusta lähtien TUOVI-hankkeen projektipäällikön roolissa.

Hankkeessa lisätään tuottajien ja näiden neuvojien markkinaymmärrystä, autetaan uusien tuottajaorganisaatioiden perustamista, vauhditetaan jo olemassa olevien tuottajaorganisaatioiden toimintaa, parannetaan tuottajaorganisaatioiden toimintaedellytyksiä, haetaan ratkaisuja ruokasektorin ajankohtaisiin laatukysymyksiin ja -haasteisiin sekä luodaan edellytyksiä suomalaisen ruokasektorin elintarvikevientiin. Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista sekä tuottajaorganisaatioihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2027 elokuun loppuun saakka.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää:

  • Hyvää maataloustuotteiden markkinoiden ja niiden toiminnan tuntemusta
  • Hyvä viljantuotannon ja siihen liittyvien haasteiden tuntemus katsotaan eduksi
  • Kokemusta projektityöstä
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, esiintymis-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
  • Kykyä verkostojen tulokselliseen rakentamiseen ja kehittämiseen
  • Markkinointiosaamista ja myyntihenkisyyttä
  • Kotimaisten kielten sekä englannin kielen vähintään hyvää taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittää maatalouden tuottajayhteistyötä sekä vaikuttaa maatalouden kilpailukyvyn ja kannattavuuden edistämiseen
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua tuottajaorganisaatioihin liittyviin mahdollisuuksiin sekä kehittyä alan asiantuntijaksi
  • Sitoutuneet ja osaavat työkaverit
  • Kilpailukykyiset henkilöstöedut
  • Modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Työ tulisi aloittaa mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat vientijohtaja Thimjos Ninios (puh. 045 264 7131, s-posti [email protected]) ja maatalousjohtaja Johan Åberg (puh. 040 523 3864, s-posti [email protected]).

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 9.8.2024 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö/asiantuntija maatalouden kehittämishankkeisiin

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti