Skip to main content

Projektipäällikkö Tampereelle

Projektipäällikkönä vastaat alueyksikkömme projektien suunnittelun ohjauksesta ja rakennuttamistehtävistä. Osallistut projekteissa myynnin tukemiseen jo neuvotteluvaiheessa. Projektin edetessä osallistut vahvasti suunnittelunohjaukseen osana rakennuttamistiimin toimintaa ja vastaat suunnittelijayhteistyöstä sekä viranomaistoiminnasta rakennuslupaprosessissa. Voit ottaa vastuuta myös hankkeiden tuotannon ohjaamisesta.

Meillä on alueella hankkeita, joista olemme ylpeitä. Meillä on myös suunnitteilla mielenkiintoisia hankkeita hyvillä paikoilla Tampereella ja ympäristökunnissa.

Lapti on syntynyt intohimosta laadukkaaseen ja luotettavaan jälkeen: me rakennamme huolella hyvää. Olemme rakentaneet yhdessä noin 500 työkaverimme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tuhansia koteja, toimitiloja, päivä- ja hoivakoteja sekä sairaaloita ympäri Suomea. Hyvän päälle on hyvä rakentaa hyvää myös tulevaisuudessa - arkea, opintoja, uraa ja kestävämpää maailmaa. Vaikuttavasta jäljestämme kertovat niin jokaisessa kohtaamisessa jäävä lämmin muistijälki kuin viimeistelty kädenjälki.

Laptilla on vahva asema julkisten KVR-kohteiden toteuttajana ja olemme tehneet myös Pirkanmaalla useita koulu- ja päiväkotihankkeita. Alkavia kohteita meillä ovat esimerkiksi KVR-urakka Saikantalo Lempäälän asuntomessualueella ja Lammin koulukeskus, joissa ohjaamme myös suunnittelun.

Suomen laajuisesti Lapti on iso rakennusliike toimien isoimmissa kaupungeissa. Meillä voit edetä työtehtävissäsi osaamisen karttuessa. Valmennamme sinua eteenpäin työtehtävissä ja omissa tai yhteistyökumppanien koulutuksissa. Laptilla on esimerkkejä erilaisista urapoluista ja mahdollisuuksista päästä kasvamaan mielenkiintoisten haasteiden parissa vakavaraisessa yrityksessämme.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (insinööri AMK/YAMK tai dipl.ins.) ja rakennusalan työkokemusta vähintään 10 vuoden ajalta. Olet vastuuntuntoinen ja rehellinen tiimipeluri.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työpisteesi sijaitsee uusissa toimitiloissamme Technopolis Yliopistonrinteen kampuksella. Sieltä löytyvät sinun työpisteesi lisäksi muun muassa kuntosali ja lounasruokala, jotka sijaitsevat Nokia Areenan naapurina.

Me työskentelemme yhteen hiileen puhaltaen ja työkaverista ja huumorista huolta pitäen. Pidämme työn ja vapaa-ajan hyvässä tasapainossa ja panostamme alan parhaaseen johtamiseen.

Meillä on hyvät työllisyysnäkymät myös tulevaisuuteen.

Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut ja kunnon palkan, josta keskustelemme mielellämme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa hankekehityspäällikkö Janne Hynynen, puh. 044 593 1918.

Hae tehtävään 28.7.2024 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö Tampereelle

Pirkanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti