Skip to main content

Projektitutkija, Savon maatalouden tulevaisuuskuvat-hanke

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun (Jyväskylä University School of Business and Economics, JSBE) hakee projektitutkijaa Savon maatalouden tulevaisuuskuvat (Santtu) -hankkeeseen 3.2.2025-30.4.2027 määräajaksi. Määräaikaisuuden syy on projektityö.

Santtu-hankkeen tavoitteena on laatia visio Etelä- ja Pohjois-Savon maatalouden kestävästä tulevaisuudesta. Vision pohjana toimii alueen maatalouden sidosryhmien keskuudessa tapahtuva tiedonhankinta. Hankkeessa laaditaan myös tulevaisuuspolut haluttavaan visioon pääsemiseksi. Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulu vastaa hankkeessa erityisesti maatalousluonnon monimuotoisuutta koskevista tarkasteluista. Santtu-hanke ja projektitutkijan tehtävä sijoittuvat Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulun yritysten ympäristöjohtamisen oppiaineeseen.

Palkattavan projektitutkijan työtehtäviin kuuluvat tilannekuvan laatiminen maatalousluonnon monimuotoisuuden kehityskuluista Savossa, työpajojen järjestäminen, haastattelujen tekeminen, hankkeen viestintä ja yhteydenpito hankkeen sidosryhmien kanssa, raporttien kirjoittaminen sekä muihin hankkeen tehtäviin osallistuminen. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä hankekonsortion (Jyväskylän yliopisto, Turun yliopisto, Luonnonvarakeskus) kanssa.

Haku alkaa 9. joulukuuta 2024 ja päättyy 31. joulukuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Etsimämme henkilö

Projektitutkijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää maatalouden, maatalouspolitiikan ja maatalouden ympäristökysymysten hyvää tuntemusta sekä viestintäosaamista. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, kuten myös kiinnostus tehdä hankkeen teemoihin kytkeytyvä väitöskirja. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Projektitutkijan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito ohjeistuksissa. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Tässä tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Jyväskylän yliopistossa olet arvostettu yliopistoyhteisön jäsen, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa kansainväliseen tutkimukseen. Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kampuksella ja sen läheisyydessä hyvät puitteet liikkuvaan ja hyvinvoivaan elämäntapaan.

Projektitutkijan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 3-4 mukaan. Palkkasi työsuhteen alussa on noin 3000-3500 euroa kuukaudessa.

Hakeminen

Hakemuksiin tulee liittää pdf-muodossa:

  1. Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan ansioluettelomalli (ks. TENK:n ohje).
  2. Lyhyt vapaamuotoinen hakemuskirje (enintään 2 sivua) sisältäen tutkimusintressisi, uratavoitteesi ja aiemman kokemuksesi sekä ansiosi suhteessa tämän tehtävän pätevyyteen.
  3. Tutkintotodistus (korkein tutkinto).

Lähetä hakemuksesi 31.12.2024 mennessä sähköisellä lomakkeella. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon.

Lisätietoja antaa Santtu-hankkeen projektinjohtaja Irene Kuhmonen, [email protected]. +358408207640.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet tutkijoille ja noudatamme Tutkijanuran ja -aseman kehittämisen (HRS4R) periaatteita. Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) -työ perustuu Euroopan komission julkaisemaan Tutkijoiden eurooppalaisen peruskirjan arvoihin ja säännöstöön tutkijoiden työhönotosta (englanninkielinen lyhenne Charter & Code). Jyväskylän yliopisto on sitoutunut tasapuolisuuteen, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen valintapäätöksissä ja noudattaa vastuullisen tutkijanarvioinnin kansallisia suosituksia. Jyväskylän yliopisto on sitoutunut vastuullisen tutkijanarvioinnin DORA-julistukseen ja noudattamaan CoARA-periaatteita.

Hakemusprosessimme on läpinäkyvä, ammattimainen ja kansainvälinen. Tiedotamme hakijoita avoimesti prosessin edistymisestä sen eri vaiheissa. Kaikissa valinnoissa huomioidaan tiedekunnan huolellinen ja sisäinen harkinta. Arvostamme tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme kelpoisuuden täyttäviä hakijoita hakemaan tehtäviä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopistona olemme savuton ja tuoksuton työpaikka, joka on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti